måndag 20 juni 2016

Gjorde Paris i Stockholm Som jag skrev tidigare blev det ingen Parisresa pga pilotstrejken. Det störde oss inte alls eftersom vi hade hunnit tänka oss in i de banorna... och Stockholm är ju så bra! Vi tänkte som så att vi gör Paris i Stockholm. Sonen tog oss till alla möjliga vackra ställen, som Stallmästaregården på bilderna ovan. Vi färdades mest med apostlahästarna och tunnelbana även om vi hade bilen med. 
 En dag for vi ut till Fjäderholmarna. Så avkopplande och mysigt där! Vi åt bl.a lunch vid Röda Villan och promenerade runt ön innan det blev dags att ta båten tillbaka
 En kväll hade sonen bokat bord på Delikatessen Bistro Bar, med franska köket som inriktning och ett kliv in i Paris som inte längre finns - litet vintage och en mycket mysig restaurangmiljö på Södermalm. 
 På Östermalm - där vi höll oss mest denna gång - mötte vi Vaktparaden. Under dagarna tillsammans med sonen hann jag bl.a besöka Provrummet, Minilla och Leilas butik. 
 Vi fick också två dygn tillsammans med våra sverigevänner. De gjorde allt för att skämma bort oss till max. 
 En dag tog de oss på tur till The Nut House i Tyresö där vi åt lunch. Ikea och Rusta fyllde vår bil med råge. Konstigt nog är det alltid någonting man behöver när man går genom den där dörrarna... 
 Vi hann också sitta under äppelträdet i deras trädgård, trots att regnet hotade under dessa dagar. Hur som helst kändes det som om vi gjorde Paris i Stockholm. Nu är vi hemma, en ny vecka är här och det finns massor att ta itu med. Ha en fin midsommarvecka! 

 ♥ 

4 kommentarer:

 1. Så fin vecka ni fick hoppas midsommarn blir lika fin ,kramen Nette

  SvaraRadera
 2. Låter riktigt härligt det där. Ha en skön semester även hemma.

  SvaraRadera
 3. Vem behöver Paris när man kan resa till Stockholm? Min favvostad. Och så härligt med privatguide som visar alla fina ställen man kanske inte alltid kommer på själv:)
  Helen

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!