onsdag 2 mars 2016

Mars med utmaning Oj så människorna har varit glada nu när mars månad är här! Man har hälsat våren välkommen och de sociala medierna har överösts med välkomsthälsningar och lovsång till årets tredje månad. 
 Jag har inte reflekterat nämnvärt över om vår är i sikte - tycker det är vinter så det förslår och jag har njutit av mina ispromenader. Det har blivit så mycket ljusare och inte behöver man frysa ihjäl heller. Vackert så! Det lär nog bli vår i år också. 
 Den nya månaden medför nya utmaningar av allehanda slag, både i jobbet och privat! En icke så krävande sådan är en fotoutmaning på Instagram. Tycker det är intressant att tolka ett ORD med en nytagen BILD på ett sätt som passar just mig. 
 Tulpanbuketterna från senaste helg har så småningom gjort sitt.
 Jag är glad över att få vara hemma! Tack lillasyster för idag! 

  

4 kommentarer:

 1. Ja det är många som är på instagram,som du säger,en bild o så skriver man lite,passar oxå mej. För vissa gånger hinner man inte in på bloggen o sen att man skall skriva lite mera där som å tar längre tid. Fina bilder hade du!!

  SvaraRadera
 2. Åtminstone ger ljuset energi, sedan om det är det som är vårkänslor vet jag inte... ;-)

  SvaraRadera
 3. Vilket läckert inlägg, så fina färger!
  Trevlig helg
  Agneta

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder! Både vinterbilder, blomsterprakt och godsaker. En ljuvlig kombination. :) Och jag förstår att du njuter av dina promenader med en sådan vacker promenadvy. Här har vi vår och vinter om vartannat. Precis som mars brukar vara i Skåne. ;)

  Ta hand om dig kära vän och hoppas du får en fin start på den nya veckan.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!