måndag 7 mars 2016

Åter vardag efter traditionell sportlovsavslutning Tillbaka till vardagen! Det var riktigt trevligt att träffa eleverna idag och kollegerna med förstås. En mix av blombilder från i går och nu i eftermiddag, när jag blev inspirerad att beställa nya textilier till sovrummet. Börjar bli dags med nytt överkast och matchande kuddar. Vårvinterljuset gör underverk med en! 
 I går gjorde vi den traditionella turen till svågerns och svägerskans fritidshus ute på en ö. Nu var det faktiskt tre år sedan (skrev om det här) eftersom isarna har varit osäkra eller obefintliga de senaste vintrarna. Men i år var isen fin och mannens bror hade plogat upp en promenadväg åt oss. 
 Som synes hade vi inget solsken, men desto mer sol i hjärta och sinne. 
 Det serverades en hel del god mat under dagen. Trots att vi gick en motionsrunda på ön rullade vi nästan när vi följdes tillbaka över isen. Tack för den fina söndagsupplevelsen! 
 Ha en fin vecka allihopa! 

1 kommentar:

  1. Vad mysigt att kunna promenera över isen. Det där lilla i vardagen som blir så stort och gott att tillbringa en härlig söndag tillsammans. :) Här slog våren till med besked idag. Strålande solsken från en klarblå himmel och nästan tvåsiffrigt på termometern. De där solstrålarna kändes sköna i ansiktet. Välkomna. :)

    Jag hoppas att du får en fin helg vännen. Ta hand om dig!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!