söndag 21 februari 2016

Den söta helgen Vissa helger är sötare än andra och då syftar jag speciellt på de fyra senaste helgerna när vi har firat mannen - som vare sig har tid eller hade planer på att fira - tillsammans med närmaste släkten. Denna helg var det mina systrar med män som kom på middag. 
 Vi dukade för en trerättersmiddag som bestod av svampsoppa med renskav, fylld laxfilé med limesås och potatisgratäng samt jordgubbscheesecake. 
 Dessutom hade lillasyster med tårta till kaffet. Alltså en söt helg tillsammans med söta systrar med respektive. 
 Efter frukost tillsammans med dem alla, ska vi nu njuta av mellersta sonens sällskap, nu när han är på besök i staden över helgen. Ha en skön söndag och fin vecka alla som tittar in! 

8 kommentarer:

 1. Det var ett firande som heter duga! Men så roligt och trevligt och så mycket god mat! Gissar att ni hade det fantastiskt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Låter gott och mysigt samt vilka härliga pastelliga bilder du visar. //Sofia

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder som säkert speglar riktigt fina dagar! Och så den ljuvliga vasen! Så vacker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja den vasen kan man ha flera av. Jag har två. :o)

   Radera
 4. Låter nästan trevligare som ni haft än att mannen haft ett riktigt kalas. Denna tid på året behövs ju också en del som förgyller tillvaron, så som du skriver att sonen kommer hem.
  I går önskade jag att barnbarnen skulle sova över och de var inte sena att tacka ja så även vi har haft det trevligt, om än lite trötta så det blev en tupplur mitt i dagen när de tre åkte hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! Bra med ljusglimtar fördelade över den mörkare årshalvan!

   Radera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!