söndag 6 december 2015

Sjätte december Redan andra advent och självständighetsdag... och bara två veckar kvar på höstterminen! Trodde aldrig att jag skulle få till det med jul, men nog smyger den sig på här på Lyckoslanten också, även om mitt fokus läggs på annat just nu. Här hemma får det bli många ljus, vitt och några få röda inslag. Hittade en löpare som passar fint med Mailegtomtarna. Nytvättade gardiner och fönster och litet städning på det, så är det klart! Det viktigaste är att få familjen samlad till jul.  I går var vi på Gammaldags julmarknad som ordnades på Hemslöjdsgården i Kristinestad. Där köpte jag julkransarna till våra entrédörrar. Det var en regnig dag, men ett fint alternativ till Kvinnornas julmässa, som jag inte hinner besöka idag. Här har det varit och är det annat på agendan idag, bland annat kommer filmmakaren hem och inte att förglömma blir det bal på slottet i kväll ;o) Ha en fortsatt skön helg! 

4 kommentarer:

 1. Visst är det trevligt med julmarknader. Igår var jag också på julmarknad. Känns märkligt att det redan är andra advent. Tiden rusar. Ha en fin söndag. :-)

  SvaraRadera
 2. Har haft en mysdag i dag och virkade bl.a. hjärtan som jag hittat mönster på här oss dig. Tack för att du delade med dig. //Sofia

  SvaraRadera
 3. Julen blir ljusare och lugnare med åren. Minns hur det var då barnen var små......vilket fläng och jäkt.
  Vi tar det varsamt och gör det som känns bra.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 4. Gomorron
  Ja så fort tiden går, snart är det
  lucia. Så fina kransar du köpte, det
  köpte jag färdiga iår också.
  Ha en fin decembervecka och kramar/AM

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!