söndag 13 december 2015

Luciatid Tycker det är fantastiskt att det finns någon som tittar in här även om jag inte har hunnit tänka på bloggen den senaste veckan. Tänker att bloggen ska vara en avkoppling och ingen stress. Det där extra lyxiga man tar sig tid med efter familj och jobb. Nu har vi firat vår julfest i skolan med program som hör julen till. Hoppas kunna titta in med några av våra pyssel under veckan som kommer. Vi har det så mysigt med elevernas aktivitetskalender. 
 Filmmakaren till son har editerat "Så ska det låta" färdigt för sin del i år. Han for till sitt i huvudstaden och vi njuter av att få en stadshelg ;o) Det var så vackert vid strandpromenaden efter shoppingrundan i går. 
 Vi tog en promenad vid friluftsmuseet där Brages Lucia hade krönts. På eftermiddagen gick vi med svåger och svägerska på Julkonsert med Lytts och hans vänner. Fin upplevelse! 
 Efteråt åkte vi till svågerns och svägerskans nya och mycket vackra hus där vi åt middag. Jag vill inte göra det mysiga hemmet orättvisa med mina suddiga väskkamerabilder. 
 Marken har täckts av pudersnö, det tredje ljuset är tänt och Lucia är här! 

3 kommentarer:

 1. Vackra foton du levererar som alltid!��Ha en fin Luciadag!��

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder ,ljust och vackert ute idag ,kramen nette

  SvaraRadera
 3. Så julfina bilder, både från ditt och
  svägerskans hem. Blev lucia på tv imorse
  här också, försov mig men hann se slutet.
  Ha en mysig lussekväll
  Kramar/AM

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!