måndag 9 november 2015

Tre dagars firande Veckan som gick blev aningen festlig. Jobb varvat med guldstunder, som delats med andra. I går firade vi pappan här med middag och tårta tillsammans med två söner. Den tredje sonen är på jobb i södra Sverige. 
 Firandet började redan i fredags med Svenska dagen i skolan och julfest på kvällen med företagare. Det var James Bond-tema, både med nyaste filmen på bio, James Bond-musik i Strampen där det också bjöds på middag och mera musik.  
 På lördag firade vi mina föräldrar med lillasyster och familj. Mammas födelsedag infaller oftast på Farsdag, så det blir dubbelfirande. Efter middagen stod två tårtor på bordet. Tacksam för den festliga helgen! Nu fortsätter det där som kallas livet med en närapå fulltecknad kalender. Ha en fin vecka!

 

5 kommentarer:

 1. Roligt med trevligt program och en hel del firande! ♥ Och den där chokladkakan! Mmm... Finns inte bättre!

  SvaraRadera
 2. En riktig kalashelg med gott att äta, vackra blommor, vackert porslin, men främst samvaro, det är det allra finaste av allt! Härligt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Goda kakan har du på bild också ,vi har nog kalast så det räcker också ,kramen Nette

  SvaraRadera
 4. Livet på Lyckoslanten är sannerligen en enda lång fest. Bra så! :)

  SvaraRadera
 5. Ett stort grattis till alla jubilarer! :) Härligt med festligheter och att fira tillsammans med de som står en nära. Och den där chokladtårtan... hjälp, så god den ser ut att vara. :)

  Ta hand om dig kära vän och hoppas att din vecka blir riktigt fin.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!