lördag 10 oktober 2015

Höstlov


 Gomorron Höstlov! 

Nu är vi halvvägs på höstterminen och detta år blev det en hel veckas höstlov. Då får man ju hitta på litet annorlunda program. Jag hade bra kunnat sitta bland pelargonerna hela veckan, men det har det hunnits med tidigare. Mårbackorna börjar bli litet långa och vingliga så här dags. Jag testar litet olika metoder varje år och de har alltid övervintrat och gett mig stor glädje varje sommar. 

Nu är väskan packad och jag åker till att börja med mot huvudstaden tillsammans med damerna. Vi ska gå på Nationaloperan och se och lyssna på Fantomen på operan. Senast vi gjorde det var på Oscarsteatern i Stockholm för tjugoett år sedan. Ser fram emot det där och att få träffa sonen i Helsingfors. Mannen dyker upp i morgon också. Ha det gott! 

10 kommentarer:

 1. Åh vilka härliga pelargoner. Och vilket uterum - gillar. Kikar in för att berätta att din blogg är utsedd till månadens blogg på Finlandssvenska inredningabloggar. Önskar dig ett härligt höstlov.

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till dig som är utsedd till månadens bloggare i Finlanssvenska inrdningsbloggar. Du är verkligen värd detta. Ha en fin helg med damerna m.fl.

  SvaraRadera
 3. Så kul att du får se fantomen en gång till men jag tror inte något går upp emot Samulessons röst för 21 år sedan vi var också till Stockholm då ,ha det fint ,nette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om Fantomrösten, men nog var denna version fantastisk också!

   Radera
 4. Grattis till månadens blogg! Den utnämningen är du värd. Ha ett fint höstlov!

  SvaraRadera
 5. Vilka vackra pelargoner Ann-Lis! Så fina. :) Och vad trevligt med en tur till huvudstaden och musikal. Jag och en väninna såg den London för många år sedan och det var verkligen en upplevelse. Håren på armarna reser sig varje gång jag hör det pampiga orgelintrot. Hoppas att du och maken hade det trevligt och fick rå om sonen lite också.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Så fantastisk vakkert hos deg!!!
  Tove :)

  SvaraRadera
 7. Åh, så vackert! Och fortsatt skön ledighet till dig! ♥

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!