lördag 29 augusti 2015

Sommaravslutning Vi har läst om Sommaravslutning med tvåorna under veckan som gått och nu står vi där denna sista lördag i augusti. Vilken vacker dag! Jag flyttade ut med frukosten och satt och njöt i allsköns ro en god stund. 
 Veckorna blir fort fulltecknade med allehanda möten och annat inbokat. Jag har inte haft för avsikt att det här ska bli en veckoslutsblogg, men familj, jobb och vänner har första prioritet. 
 Hösten har definitivt börjat kika in. Allt tidigare får man börja sitta och jobba och mysa i lampans sken.  Här om kvällen när jag körde bil hopade tranplogar sig på himlavalvet. Så vemodigt det känns. 
 Det har blivit flera kvällar med solnedgångar tidigare i veckan innan regnet och gråa skyar gjorde entré. 
 Bonden har tröskat kummin här i grannskapet. Ärligt talat har jag inget emot höst. Men nu ska vi njuta av den vackra dagen och ta farväl av sommaren litet smått när det är villaavslutning. Ha en skön helg! 


3 kommentarer:

 1. Visst är det lite vemod över den här helgen men vackert väder bjuds det ,även om vinden är onödigt hård ,ha det så bra ,Nette

  SvaraRadera
 2. Härliga foton! Ja nog börjar hösten smyga sej på, men helt underbart sensommarväder har vi fått njuta av.
  kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Veckoslutsblogg tycks det har blivit här hos mej i alla fall.
  När man kommer sent hem på kvällarna så hinner man inte med så mycket, i alla fall inget som man tycker att är värt att blogga om. I bland funderar man nog att är någon intresserad att läsa om vad man ätit eller bakat för dagen eller har man slappat eller städat.
  Men sen igen så läser jag nog andras blogg med liknande inlägg och nu är det trevligt att läsa vad alla har för sej i sina liv.
  Nog är det vemodigt att sommaren dra på det sista men sen igen höstkvällar med en stickning,
  tända ljus och en brasa som knastrar så nog är det ju hemtrevligt och mysig det med.
  Ha det så bra!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.