fredag 31 juli 2015

Nu har vi firat! Ja nu har vi verkligen firat i dagarna tre. Det är ju inte särdeles ofta som alla tre sönerna är hemma samtidigt numera. Tvillingsönerna blev 29 år i går. Kan inte förstå hur fort åren går.  Jag köpte litet material till en bukett och gick ut och plockade annat runt husknuten. Det är så värdefullt att få duka upp till lunch och middag i dagarna tre med flera kring bordet. 
 Mest av allt njuter jag av att se hur alla tre sönerna trivs tillsammans, delar intressen och kompletterar varandra. Just nu är de ut på skogsvandring. 
 Här lekte jag paparazzi på vår gemensamma resa tidigare i sommar. En rätt typisk bild av födelsedagsbarnen ;o) Men, men... nu blev det åter dags att ta farväl av dem och av juli och välkomna augusti och så småningom återgå till rutinerna. Först ska vi njuta av veckoslutet hos goda vänner.


Ha en skön helg!

3 kommentarer:

 1. Så värdefulla dagar ni har haft och tänk att det redan är augusti imorgon. Njut av helgen, kram!

  SvaraRadera
 2. Visst går tiden fort när man ser vilka siffror dom uppnår i år våra barn.Vi har varit på roadtrip idag så det kommer väl bilder så småningom.Vackert väder ,trevlig helg ,Nette

  SvaraRadera
 3. Så många fina bilder
  Hanna

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!