onsdag 24 juni 2015

I går var en vacker dag  I går hälsade vi på hos mina föräldrar och jag passade på att fotografera pappas snickeri. Snickeboa! Den byggnaden gillar jag mycket. Fönstren är vackra och ljuset inomhus är speciellt. Jag gjorde ett inlägg om detta för knappt två år sedan och det kan du läsa här. Då bad en bloggvän mig fotografera framsidan och nu har jag gjort så.  
 Ja, solen värmde i går. Åhå, tänkte man då. Passade på och njöt till max. Vi åkte vidare till barndomsvillan och åt lunch på bryggan och middag på terrassen. 
 I går var en vacker dag! 
10 kommentarer:

 1. Men åh! Vilka ljuvliga sommarfoton! Underbar dag ni hade. :-)

  SvaraRadera
 2. Det var knappt så man trodde att vädret i går var sant! Och det tog ett tag innan man vågade lätta på klädseln!
  Vilken fantastiskt vacker blomsteräng utanför snickeboa!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Ängen" är min morbrors blomstertäppa. ;o)

   Radera
 3. åh vilken blomsteräng tänkte då jag såg den nu är du nog långt söderöver men så var det inte ,,vackert .Jag fick ju tillbringa dagen på jobbet och kvällen hos frissan ,idag är det inget fotoväder precis ,kramen Nette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror helt och hållet på hur vi bloggare svänger kameran. Men jag har bestämt att det ska växa vallmo och blåa blomster över allt där på den soliga "snickeritomten".

   Radera
 4. Så underbar vacker vallmoäng!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En vallmoäng är precis vad jag önskar mig här hemma!

   Radera
 5. Igår var verkligen underbart! Har varit o promenerat förbi där vid barndomsvillan flera gånger under våren! e nog o kikar in mellan varven :) ha en fortsatt bra sommar! Jessica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jessica! Tänker ofta på dig! :o)

   Radera
 6. Wow... där skulle jag trivas bland vallmoblommorna! Även snickarboan är rena drömmen! Jag har i flera repriser försökt åstadkomma "vallmofält" utan resultat ... vet inte varför det inte går? På andra ställen växer de som ogräs?

  Kram Gugi

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!