måndag 15 juni 2015

Campingsäsongen inleddes  Det hör till att vi ska besöka Strandcampingen åtminstone en gång per år. Så har vi gjort minst ett decennium och eftersom lillasyster med familj håller till där kommer förhoppningsvis denna tradition att fortgå. 
 Min yngsta systerson blev konfirmerad och släkten mötte upp till en mycket god middag och tårta hos lillasyster med familj i deras hem. Senare bjöds det även på middag och träff för oss tre systrar med män vid Strandis. Guld värt! 
 Du kanske undrar om jag har svept in mig i en blommig duk, men det är Pansana jersey dress. En skön sommarklänning för mig som gillar blommiga sådana ibland när det beger sig. ;o) 
 Det var det äventyret och nu har midsommarveckan börjat. Herr Lyckoslanten fick semester och vi hålls på tryggt avstånd. Njut av dagen som är! 

5 kommentarer:

 1. Och ibland är världen så pytteliten, jag befinner mig på flotten i fråga (om fotot är taget lördag kväll) ;) En underbar upplevelse!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det! Då var du precis just där! ♥︎

   Radera
 2. Bra att du länkat, för jag måste ju kolla var Strandis finns… Bloggar är lärorika! Det ser så skönt och vackert ut där. Vi får hoppas att sommaren skulle infinna sej! Ha det bra!
  Kram
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Ljuvliga bilder! Sommaren är kort så det gäller att njuta! Ha en bra midsommarvecka!
  Kram Gugi

  SvaraRadera
 4. Jasså ni är vid Strandcamping nu. Vår sommarstuga finns i Fagernäs så vi åker dit på midsommarafton om det nu inte regnar tegelstenar. Man börjar ju bli så less på det kalla vädret men det är ju försåss bara att göra det bästa möjliga. Ha det så trevligt där hos din syster m.fl.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!