söndag 3 maj 2015

Sköna majdagar och litet pyssel Hittills har jag inget att klaga på den sköna maj som har kommit till vår bygd igen. Varför klaga på väder och vind även om det har dragit kallt på ryggen. Tittar denna kväll mot havet, som ligger en halvtimmes bilfärd hemifrån. Tänker att det kan bli en intressant solnedgång. Men jag nöjer mig med den från i förrgår som fångades på bild. Det kan lätt bli för många av de där solnedgångarna, men jag får aldrig nog av dem. 
 Det är väl som med vitsipporna, dem får man inte heller nog av. Jag hoppas att mina odlingar ska sprida sig land och rike kring. 
 Som i Vitsippeland dit vi gjorde ett besök idag.
 Jag såg ett vackert pop-upkort på Pinterest och jag gjorde en snabb modell, som jag tänkte skulle föreställa vitsippor. Hade jag vetat att just du skulle se detta, borde jag har lagt mera tid och noggrannhet på det hela. Jag kommer att göra fler! Hur man gör kan du se här. "Enjoy the little things", som jag har under lilla glaset, hittar du här
God början på veckan!

3 kommentarer:

 1. Nydelige bilder og supert kort, så fin ide`. Ha en fin maiuke!
  Klem fra Signe.

  SvaraRadera
 2. Solnedgångar är fantastiska och alltid olika, jag njuter av dina fina bilder. Och kortet, hur sött var då inte det! Jag måste ta tag i mig och lära mig pyssla lite mer!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig! Det kan aldrig bli för mycket solnedgång.. Det är en fin känsla att stå där och se himlen färgas i alla fantastiska färger.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!