tisdag 26 maj 2015

Läsårets sista dagar Tycker att tiden går på tok för fort nu och skolavslutningen kommer aningen plötsligt :o) Kanske psyket inte hunnit ställa in sig på sommarlov eftersom temperaturen utomhus är rätt blygsam. 
 Idag var vi på skolutfärd till Stundars med fyra årskurser. Vi hade en riktigt fin dag trots hotande moln. Men det blev inget regn och tidtabellerna klaffade perfekt. 
 Det ordnades hantverkardagar för skolelever med tjugosex olika hantverkare. Idag fanns 250 skolbarn på området och det löpte hur bra som helst. 
 Jag har besökt museibyn många gånger och tycker alltid att det är så vackert att gå omkring mellan de olika husen - målarens, sjömannens, gjutarens, bläckslagarens, snickarens hus, m.fl. Eleverna fick se alla de slag av hantverk demonstreras och även pröva på vissa själva.
Vi åt lunch ute och njöt av nybakta grisar till efterrätt. 
  Efteråt for vi till Meteorian där vi såg film och klättrade i fågeltornet. 
 Vi hann också med en tur till havet där vi hade glassfest. 
 Bra, ja snudd på lyxig arbetsdag! 

 Do what you love, 
 love what you do. 

4 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig dag ,kram Nette

  SvaraRadera
 2. Säkert spännande dag för alla, åtminstone för eleverna! :)
  Stundars är fint!
  Önskar dig sköna dagar framöver!
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Ja det måste absolut ha varit en härlig och ombytlig jobbdag. Även säkert trevligt att se fram emot ett par månader ledig och skön sommar. Bara nu den riktiga sommaren ger sig till känna.
  Mannen klagade här en dag när ingen värme kommer men jag som också bara väntar på värme påpekade till honom hur det var när yngre sonen tog studenten, ja då syntes knappt några perenner alls men just den dagen kom värmen så alla satt ute och njöt.
  Ha ett skönt sommarlov.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!