tisdag 7 april 2015

En kopp och en klänning Påsken gick förbi och alla sönerna for till sitt. Det blev tomt, men vardagen och jobbet kallade och snabbt som blixten är man på banan igen. Det känns inte helt fel att vädret är underbart och eftermiddagen kan tillbringas ute. Jag invigde muggen jag fick av min f.d. kollega i julklapp. Den här muggen får mig att tänka på gamla skolplanscher som jag gillar så mycket. 
 Vi ska grilla alldeles snart när herr Lyckoslanten tar sig en paus och det blir premiär för oss denna vår. Nu kan vi börja tänka vårväder på riktigt! 
 När jag visar växtmönster på porslin kan jag göra likaså på klädsel. Jag hade en bild av mig iklädd Pernilla-klänningen jag fick i påskägget på Instagram och fick flera frågor om detta. Min klänning beställde jag härifrån (och detta är ingen sponsring). 
 Det har bara blivit så att jag trivs i klänningarna som har fickor och med det där speciella hjärtat i dragkedjan. 
 Hoppas du får njuta av den vackra dagen! 

3 kommentarer:

 1. Vilken fin o somrig klänning du fått! Hoppas på mycket sol o värme snart. Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Som vanligt visar du upp fina saker här på din blogg. Jag gillar Pernillas klänningar och jag kan tänka mig att du är jättefin i dem.
  Tack snälla du för din kommentar hos mig. Jag har varit riktigt dåligt på att sitta vid datorn den sista tiden. Det har varit mycket arbete med huset och rensningen av allt vi skaffat oss genom åren. Jag har fått en jobbig inflammation i arm och axeln av det här så det ska bli skönt när huset är sålt. Då kanske vi kan koppla av en stund innan nästa projekt tar vid.
  Jag har haft jobbigt känslomässigt att lämna vårt hus men nu börjar det kännas helt ok.
  Må så gott denna härliga vår!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Det finns ingen som passar så bra i blommiga klänningar som du!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.