onsdag 15 oktober 2014

Aktuella pyssel Hej! Skrev visst att jag skulle återkomma med pyssel och när jag i denna stund har slagit mig till ro i något som kallas höstlov kom jag på att jag inte har hunnit fotografera alla aktuella pyssel. Vi har t.ex. denna dag haft litet festligt inför höstlov med Mumin-tema och färdigställandet av våra Muminhus gjorda av mjölkpaket (återanvändning ;o)), som nu är utställda i skolans matsal. Men modeflugan sedan en månad tillbaka är armbanden av gummiband som jag introducerade då. Senaste helg visade jag tekniken för min son, som också kan ha nytta av det i sin lärargärning ;o)
 Intresset för att göra dessa armband sprider sig som en löpeld. Här är bilder jag tog för några veckor sedan och hur man gör kan du se här.
 Gummi och plast är annars material som inte ligger högt på min lista. Makraméarmband har eleverna däremot gjort till och från under många år. Denna vecka kom rosa armband på tapeten.
 Så har vi alla dessa underbara pyssel man kan göra av löv! Naturmaterial tar hem segern! Förra veckans jobb med bokstaven "R" resulterade i lövrävar, som nu hänger ovanför elevernas klädavhängningsplatser. Vilka personligheter! 
Jag är mer eller mindre utcheckad från Lyckoslanten detta höstlov. Vi lär nog synas förr eller senare. Trevligt program står på agendan. Ha det bäst!

6 kommentarer:

 1. Kul pyssel och vackra lövrävar ,kram Nette

  SvaraRadera
 2. ja de armbanden är verkligen populära just nu
  Ha en fin kväll!
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Visste inte att armbanden är så trendiga... Fick ett av min fina brorsdotter som födelsedagspresent. Jättefint är det!

  SvaraRadera
 4. Oh, ja, det är sådana armband som är i ropet, det har jag förstått, och det var väldigt roligt att se dina och hur man gör dom. Det är så jättekul när du länkar, jag blir alltid lika inspirerad! Och dom rosa i ickeplast är ju för läckra! För att inte tala om rävarna, hur kommer du på att man kan göra så......imponerande!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Jättefina armband...verkligen! Härligt inlägg på din blogg!
  Varm kram,
  Titti

  SvaraRadera
 6. Jättefina armband! Var kan man köpa materialet? Jag har ju tre småflickor (=barnbarn) som tycker om att pyssla. Lönnlövsrävarna var bara för härliga:) Ha en fin söndag!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.