fredag 1 augusti 2014

Ny månad, tavla och klänning Mås det bra på den nya månaden? Jag tycker augusti är en spännande månad med mycket nytt som väntar. En nystart känns det som för mig som delar in tiden i läsår. Hjärnan jobbar på för fullt redan. Det är ändå ingen idé att oroa sig för det nya utan ta en dag i sänder. Men visst tar vi ut saker och ting i förskott... Speciellt som mamma gör jag det. Jag går runt som en osalig ande när mina söner är ut i trafiken och upptäcker världen.
  När jag såg citatet som min bloggvän visade på instagram blev jag förtjust och i går när jag var ut på vift med min mamma norrut fick jag ett eget. Tack! Nu har det fått sin givna plats.
Litet otippad färg på nya Odd Mollyklänningen, som fick följa med från utflykten. Asfalt är inte min färg, men den är smickrande mot hud och hår nu när man är litet solkysst. Så den åker på nu när vi ska fira helg i goda vänners lag. Ha en skön första augustihelg du som tittar in! Don't worry - be happy!

Worrying dosen't take away tomorrow's trouble, 
it takes away today's peace.

4 kommentarer:

 1. Jag känner till det där, jag är oroar mej och tar ut problem i förväg, avundas dem som kan ta dagen som den kommer.
  Men vad gäller barnen hur stora dom än blir så visst funderar man och oroar sej för dem och ändå vet man att det inte är någon vits med det för inte kan man ju göra något ändå.
  Vi mammor är bara så och nog även pappor fast dom kanske inte medger det.
  Men nu skall vi ha ett skönt veckoslut så även du!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Fint citat o vacker klänning! Du har rätt man slutar aldrig oroa sig. Först är det barnen sen kommer barnbarnen. Men det är livets gång o så ska det vara. Ha ett fint veckoslut!

  SvaraRadera
 3. Klokt och vackert citat! Borde anamma det mer! Klänningen är jätte fin!

  Önskar er en toppen helg med vännerna!

  SvaraRadera
 4. Vilket fint citat - och så sant. Något man borde tänkte lite mer på. /maria

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.