måndag 4 augusti 2014

I goda vänners lagDen första augustihelgen vigdes helt åt våra goda vänner. I fredags kopplades våra "två rum och kök" på bilkroken och vi tog sikte på våra Sverigevänners sommarstuga som ligger på en ö, som numera har fått bilväg. Där pysslades vi om ett helt dygn av döttrar med föräldrar och barnbarnet aktiverade oss mellan varven. Augustinätterna borde man inte missa!
På lördag kväll åkte vi till våra vänner vid öppet hav. Underbart att få sitta ute dessa kvällar och ompysslandet bara fortsatte och vår Midsommarflicka gjorde oss också sällskap. Den här sommaren har verkligen gått i umgängets och solnedgångarnas tecken! Tacksam över detta nu när det är dags att säga farväl till sommarlovet. Men sommar ska vi njuta av länge än! Ha det bäst!7 kommentarer:

 1. Så fin klänning i förra inlägget, fin
  grå färg. Och härliga bilder från sommarkalas
  vid havet.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga sommar bilder!
  Trevligt med goda vänner, mat och fin utsikt, inget går upp mot det.
  Det är skojigt att gå tillbaks i bloggen sen i vinter kylan och titta på dessa bilder.
  Ha det så bra!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder som vanligt ! De där två rumåköket är bra att ha , vem vet om vi sparkar liv i gamla husbilen som agerar trädgårdsdekoration faluröd och allt . Längtar att bara sticka iväg till havet , vi har ju lite väl långt för att bara åka över dagen. Idag blev det sjön med SmåPrinsarna och Prinsessorna så badat har Bittan gjort i a f . Ha de gott i värmen .Kram

  SvaraRadera
 4. Visst har vi underbara kvällar nu, bara att njuta och spara i sommarminnen:) Må så gott och fina bilder, som alltid:) Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Vilka fina sommarminnen du får drömma om i vinterkylan. Ha det bäst! Kram Charlotte

  SvaraRadera
 6. Har läst ikapp och ser att ni har haft det så fint de senaste veckorna. Solnedgångarna är så vackra och trevligt umgänge är värdefullt. Hoppas du hinner med mera sommar ännu trots att lovet tar slut!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.