torsdag 24 juli 2014

Dagar vid Rosa rummetDagarna vid barndomsvillan - sommarstugan - har varit underbara. Jag uppskattar verkligen att få komma dit emellanåt. Nu blev det en längre vistelse än vad vi hade tänkt, men värmeböljan höll oss kvar. Jag har sparat massor av solnedgångar inte enbart i min kamera utan också i mitt hjärta (och på Instagram). Vilka vackra kvällar!
Frukost på bryggan och sedan en paddeltur, liksom vid solnedgången.
 I barndomsvillan, som jag kallar Rosa rummet, finns inga bekvämligheter som elektricitet eller rinnande vatten.
 Utedass och handtvätt finns - ja, men ärligt talat finns alla bekvämligheter i "två rum och kök på hjul", som vi oftast har med oss.


 


 Hur som helst har det enkla sin tjusning och att få dela det med andra, som när kära släkten och vännerna hälsar på!
 Här kom storasyster och hennes man med glass åt oss! Tjohoo! Våra vänner överraskade oss vid sen frukost och...
... se där går min svägerska! Hon och mannens bror fick vi umgås med en dag och givetvis skulle de förevisas den enkla bryggan som någon har lagt ut vid favoritbadstället och som jag också visat flera gånger här tidigare. Gillar!
Vår förstfödde kom en dag och hälsade på och spekulerade över sjögräset, som så många andra har begåvats med och som vi har jobbat med dessa varma dagar. Men hurraaa, nu blir det helg och tvillingsönerna kommer också hem! Då ska vi fira!

11 kommentarer:

 1. Härliga sommarbilder! Och en sån fin, ny header du fixat!

  SvaraRadera
 2. Så fint med planscherna på dasset, den
  idén ska jag komma ihåg. Och att paddla rakt
  mot solnedgången ser ljuvligt ut. Fina bilder.
  Trevlig helg och stor kram/AM

  SvaraRadera
 3. Så vackra härliga somnarbilder du delar med dej. Ja nog har vi haft ett underbart väder. Det har nog varit de yttersta klipporna och svalkande dopp som gällt. Detta behöver vi samla på oss inför hösten.
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 4. Här samlar vi på dom vackra solnedgångarna också .Varmt som bara den nu .Här paddlar en om stående på ett bräde just nu men man ska vist vara några kg lättare för att få det att fungera ,ha det gott ,nette

  SvaraRadera
 5. Så mycket sommar i dina bilder. Ha ett fint veckoslut!

  SvaraRadera
 6. Så mycket jag har missat här inne den senaste tiden! Helt otroligt att sommaren sist och slutligen blev så fin och värmeböljan kom... Här har det också blivit stranden och villan som lockat mest, där ute vid kusten är det ändå som svalast ;O) Fortsatt fin sommar önskar jag dig!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 7. åh så fint
  Ha en fin kväll!
  Hanna

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara sommarbilder du bjuder på och frukost på bryggan låter helt underbart:) Ha det gott kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 9. Tusen tack för de härliga sommarbilderna! Längtar efter sjön att bada i! Här i Wales har vi inga sjöar! Vilket underbart hus och vilket läge! Njut i fulla drag!

  SvaraRadera
 10. Vilket vackert ställe, och dina ord gör det bara ännu vackrare.
  Njut!

  SvaraRadera
 11. Vilka fantastiska bilder du delar med dig av! Härligt att tillbringa lite tid med enklare förhållanden, då uppskattar man vardagen så mycket mer sen! Och då finns det heller inte så många måsten... Hoppas ni får en fortsatt härlig sommar, kram Maja!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.