måndag 30 juni 2014

Hälsoresan Hemma nu efter en mycket avkopplande vecka, både för kropp och själ. Ja det var en riktig hälsoresa och jag rekommenderar verkligen Flora Garden Beach Hotel i Manavgat om man inte har småbarn och är över sexton år. Stranden är rätt tvärdjup och inte så barnvänlig. Här finns också en japansk trädgård, vacker att spatsera runt i. Det här var vår fjärde turkietresa och den bästa (även om vi har tyckt likadant om de tidigare).
Vi började veckan med hamam, ansiktsmask och massage. Inte en död cell kvar efter den tvagningen och peelingen. Inte heller missades någon muskel ;o) Avkoppling, lugn och ro och en lagom dos avstressande musik hela veckan. På kvällarna ordnades musikunderhållning om man ville ta del av sådan och konstigt nog hade de prickat in mina favoriter varje kväll.
 Maten var super, all inclusive och vi körde den hälsosamma linjen veckan ut. Nåja, små tuggor av någon efterrätt blev det visst, men annars finns det något för var och en och livsstilen man föredrar här.
Det är inte ofta hotellen har restaurang med havsutsikt. Åh vad jag gillade att se ut över havet morgon, lunch och middag. Att få se solnedgången. Jag har massor av bilder med sådana och just när det skymmer. Så vackert ljus!
 Vi har tidigare varit tre gånger i Belek och gjort utflykt till Side. Manavgat (som jag aldrig hört talas om tidigare) ligger österut och vi gjorde en dagsutflykt till Alanya. Det räckte bra för oss, som vill ha lugn och ro...
... och vandra längs stranden, plocka sten, simma och lyssna på vågskvalpet...
 ... eller ligga i gräset eller på stranden och njuta av värmen.Mitt ressällskap gav också tummen upp för veckan! Nu jobbas det igen och även jag har mycket att stå i med denna vecka. Lagom temperatur för detta. Det är skönt när sommarklänningen inte känns för varm ;o) Ha det så gott du trogna som tittar in!

9 kommentarer:

 1. Vilken energiboost den veckan måste ha gett! Se nu bara till att inte använda upp all nyladdad energi på en och samma gång! Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga semesterfoton. Passade ju perfekt med en solsemester till utlandet när vi haft så kallt här. Ha det bra o snart kommer nog värmen hit också! Kram!

  SvaraRadera
 3. Så väldigt härligt ut för oss som inte har små barn ,kram Nette

  SvaraRadera
 4. Lät verkligen skönt det där. Bättre aptit på allt vad som bör jobbas med när batterierna är laddade. Tänker mig alltid såna resor på hösten men vad skulle ha passat bättre just nu när värmen aldrig vill sträcka sig ända hit.

  SvaraRadera
 5. Så härligt det låter och så fint det ser ut och du fick användning för dina sommarklänningar!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Vilka ljuvliga bilder Ann-Lis och vilken resa! Det låter som en resa som gjorde gott för själen på alla sätt och vis. Och en härlig bild på fina bloggerskan också. ♥

  Njut av fortsatt fina sommardagar och ha det gott vännen!

  Kram Charlie

  SvaraRadera
 7. Åh, så vackert och rofyllt bara av att se bilderna !!
  Allt gott till Dig :)

  SvaraRadera
 8. Så härligt med sol,värme och vacker miljö! Nu hoppas vi på lite värme här hemma också, även om det snart är vår tur att åka och söker upp solen :)

  SvaraRadera
 9. Ååå, så vackert! Där kunde man gott vara! Kanske du tog med dig värmen hem? :o) Åtminstone verkar den ha anlänt nu!

  Fin lördag till dig,
  Mona

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.