tisdag 27 maj 2014

Blomstertiden"Den blomstertid nu kommer" är mer aktuell än någonsin! Det blev jämförelsevis kallt, men ack så det blommar här på Lyckoslanten nu och ack så nära vi är att dörrarna ska öppnas till sommarlov!
Körsbärsträd, mossflox, bergenior och spireor blommar, likaså liljekonvaljen på andra sidan vägen. Odlingslådorna är preparerade och sådda. Vi får väl se om någon hinner eller kommer ihåg att sköta allt det där som är förberett ;o) När det gäller att ställa till och förbereda inför sommar och blomning - då är jag med, aningen tidigare i år även om nästan all tid går åt till annat. Men sen... när man befinner sig än här, än där. Vi får väl se!
Vi får en ledig dag här i veckan, precis som sänt från ovan ;o)
Jag ska färdigställa och knyta ihop.
Du må ha en finfin vecka!

7 kommentarer:

 1. Oj så det blommar hos dig! Och så långt du kommit. Jag har inte gett mig tid att så och plantera alls ännu. Dessutom ogillar jag det ruskigt kalla vädret. Nå, månne inte de kommer snart?!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. det är så mycket som blommar just nu. allt är så fint.
  I min trädgård finns inte så många blommande sorter just nu, de blommar senare.
  härliga färger på dina blommor.
  ~M~

  SvaraRadera
 3. Så fint! Ser ut som högsommar i de södra delarna av Österbotten! :-) Här är det ruggigt och kallt och jag har inte ens köpt några sommarblommor ännu. Det beror visserligen mest på att de senaste veckorna ha spenderats inomhus - endera med sjuka barn eller så har jag själv varit sjuk. Hoppas hinna fixa lite i trädgården inkommande helg.

  SvaraRadera
 4. Oj oj, så fint ni har det, vilken blomsterfröjd redan nu!

  SvaraRadera
 5. Så vackert hos dig ,kram Nette

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker bukett! Här i Wales har ju våren börjat gå in i sommar, fast idag är det kallt, ca 13 rader och det är blandat sol och regn.

  SvaraRadera
 7. Vilka vackra bilder, nu behöver vara lite extra lediga så vi hinner njuta av allt det vackra:) Må så gott kram från Maria

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.