söndag 2 mars 2014

Mot vardagen!Boken jag skulle läsa under sportlovet är ännu oläst. Jag beundrar er som kan sluka böcker en efter en precis när som helst. Sommartid kan jag ge mig hän, men vintertid och under arbetsveckorna blir det mest att läsa fakta och jobbrelaterade skrifter.


 


Däremot har jag sett filmer, två hela gånger var jag på bio under sportlovet. Jag såg Winter's tale - en kamp mellan det onda och det goda och August: Osage County - om en dysfunktionell familj där man inte visade någon respekt för varandra. För den senare är Meryl Streep nominerad för bästa huvudroll, liksom Judi Dench i Philomena som jag såg tidigare. Det är ju Oscarsgala i natt ;o)
Nu väntar vardagen igen och det känns bra efter ett lov med promenader, umgänge med yngre och äldre generation, kreativitet och underhållning. Då må en bok eller två få vara olästa. Allt gott!8 kommentarer:

 1. Har man en massa annat roligt för sig så kan bokläsandet bli lidande. Själv läser jag alltid innan jag skall försöka somna. Man måste göra det som känns bäst!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Ja samma här med läsandet , det ligger tre bra spännande halvlästa böcker på mitt sängbord ,läser ofta parallellt . Men trots att tid finns så blir det mest rese eller blogg surfande och tv .På sommaren däremot plöjer jag igenom ett helt gäng .Ha en finstr på veckan .Kram B

  SvaraRadera
 3. Jag läser alltid när jag lägger mig. Ibland blir det en sida, ibland en halv bok.
  Ha en bra jobbvecka!

  SvaraRadera
 4. Jag läser i perioder, ibland går det flera månader och så helt plötsligt läser jag många böcker i sträck. Nu har jag fått 3 veckor vintersem. och jag känner att det blir flera vändor till biblioteket...

  SvaraRadera
 5. Ja lov-veckorna går alldeles för snabbt... Men nog ger det energi när man får ta det lugnt en vecka ..
  Ha det gott !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 6. Det låter som du har haft ett riktigt härligt sportlov Ann-Lis. Ett lov som har gett kraft och välförtjänt vila. Och vilka fantastiska bilder du bjuder på! Så fina. Ha nu en strålande fin arbetsvecka och sköt om dig.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Så är det här också med läsning. Men att lyssna på en bok funkar bra medan man syr eller går på gymmet. Skönt att bara vara på lovet och ta tag i det som uppstår.
  Har ni nationella prov i åk 3? Vi ska ha nu i svenska och matematik. Jag har ju informerat om dem då de introducerades för några år sen...6 år. Nu ska jag genomföra dem. En bra erfarenhet. Ska bli intressant att se om jag ser något som jag inte redan vet om barnens kunskapsutveckling. Du får ta dig hit på studiebesök!

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 8. Så är det för mig också med läsandet. På sommaren när vi är på stugan hinner jag läsa, men under vintern plöjer jag igenom så mycket texter under arbetstid att jag inte riktigt orkar ta tag i läsandet på fritiden - annat än i undantagsfall.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.