fredag 14 mars 2014

Fåtöljer i stället för soffa

 


 Jag tar god tid på mig att spåna/spana när jag söker möbler till vardagsrummet. Nu när sönerna är utflugna och vi redan har en stor hörnsoffa i allrummet, då behövs inga fler soffor. Det finns för övrigt tre soffor till i övriga rum huset. Bilden ovan har jag fotograferat av en broschyr från Boknäs.
I Leila's bok  "Welcome Home" finns uppslag med att byta ut soffor mot fåtöljer. Howardfåtöljen (och soffan) har jag gillat länge, men mannen tycker den är obekväm. Fåtöljer med fotpallar ska det bli! Hurudana är frågan.
Ektorps stora fåtöljer ligger också bra till, men de som fick godkänt kommer från Point, blott att de kan kläs i rätt tyg. Vi spanar vidare och du ska ha en fin fredag!4 kommentarer:

 1. Snyggt ,jag funderar på stressless kunde vara skönt efter en lång dag på benen,trevlig helg ,nette

  SvaraRadera
 2. Enbart fåtäljer är härligt tycker jag, men inte min man som vill sträcka ut sej. Däremot ska det vara stora fåtöljer så man kan kura ihop sej i dem och höga ryggar. Härligt!

  SvaraRadera
 3. Så luftigt och fint det skulle bli med ett par fåtöljer i stället för två soffor! Skulle dock inte funka hos oss. Tyvärr.

  SvaraRadera
 4. Härliga fåtöljer dom där ljusa!
  Mitt bästa stoltips är HÖGA RYGGAR!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.