måndag 3 februari 2014

Yrväder och ombonatTycker den är så stilig min svarta termos som jag köpte på ett party förra året. Jag gillar också Ernsts porslin med citat. Det blir litet extra mysigt att "sitta och känna in rummet" och ännu en gång konstatera att "i det enkla bor det vackra".
Jag hade tänkt mig litet picknick på isen, men det blev på tok för kallt om nosen och promenaden i yrvädret blev inte alls lång.
 Hem kom äldsta sonen och åt middag med oss och vilken skillnad när det har blivit varmare ute, trots yrväder. Ombonat och skönt. Det var helgens. Idag har vi haft töväder med kramsnö och många snögubbar har tillverkats. Härligt!


5 kommentarer:

 1. Ja, ibland längtar jag tillbaka till tiden när sonen var liten och jag fick bygga snögubbar tillsammans med honom. För blidväder har ju en speciell dragningskraft...
  Ha en fin måndagskväll!

  SvaraRadera
 2. Så fin du är i mössan, känner igen den
  från förra inlägget. Snygg termos och fint
  porslin, semlan ser smaskens ut.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Porslinet med Ernst citat stod jag och höll i på Säde i lördags. Vackert!
  Fint med sköna kaffestunder inomhus efter att man varit ute i yrväder.

  SvaraRadera
 4. Kan tänka mig att det varit snögubbsväder idag men nu fryser det på så det kan vara lite isigt på vägarna imorgon ,kram nette

  SvaraRadera
 5. Stilig termos... Gillar dina skin på stolarna, ser så mysigt ut...Ja töväder har det varit här också... Jag fick hem dottern nu en sväng.
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.