måndag 24 februari 2014

Vårkvitter



Här kommer en blandad kompott från en helg med vår i luften. Tänk vilket under litet sol och fågelkvitter kan göra med människan! Min mamma kvittrade glatt över vädret när jag pratade med henne och glädjen syns litet varstans bland folk och i medier.




Glad blev man också av konserten med 60-talsmusik som vi blev bjudna på. Gillar du 60-talsmusik? Min favorit är "A whiter shade of pale" ;o) men där finns ju så många andra gamla godingar.




Vårbuketten får vandra mellan olika bord och vaser...




... och vi fick njuta av vårkvitter och sol på promenaden längs stranden.




Ja, våren spratt ordentligt till i mig när jag kom hemhem och fick energi att plantera om tjugotalet Mårbackor. Det är inte värt att tänka på eventuella väderbakslag, nej nu gillar vi läget! Ha en finfin dag!

9 kommentarer:

  1. Här hos dig var det minsann vår, härligt! Visst får man ny energi av ljuset och fågelkvitter.

    SvaraRadera
  2. Så mycket vår i dina bilder! Visst är det härligt med fågelkvitter och takdropp. Gubbrockarna framför ju också skönsång, härligt med 60-tals melodier!
    Ha en fin ledig-vecka!

    SvaraRadera
  3. Oj så vackra tulpaner ,tänk att dom finns som modell annorlunda här också .vår är det minsann i luften ,gillar också din melodi det finns ju många godingar från den tiden ,kram nette

    SvaraRadera
  4. Det både känns som vår och ser ut
    som vår, snön försvann väldigt fort här.
    Och man känner sig piggare och gladare,
    håller med din mamma.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Det är allt lite våraktigt hos dig också! Så fina bilder och man ser lite ljus, eller ganska mycket tom! 60-talsmusik, ja, oj, A Whiter Shade of Pale, den har man varit på disko till i sitt liv, discot som jag gick till då hetter High School Club - och oj, så roligt det var! Procul Harum, var det inte dom som gjorde den? Nu blev jag nostalgisk!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  6. Deilig, her har vi også litt vårfølelse, selv om vi mangler sola! Ja å drive med hage er absolutt å tro på morgendagen, og det gjelder å ha god fantasi og forestillingsevne!
    Ha en fin dag!
    Klem fra Signe.

    SvaraRadera
  7. Trevligt vårväder, men få se om det kommer bakslag och ett sjudundrande snöväder ännu. Man tycker nog när marken är bar som i april men när det än är februari att vad som komma skall.
    För mej passar det jätte bra om vi inte får någon snö mer.
    Ha en bra dag!
    Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

    SvaraRadera
  8. så vackra blommor
    Ha en bra kväll
    Hanna

    SvaraRadera
  9. Flotte, vårlige bilder du viser oss:-) Likte godt bloggen din, så jeg legger meg til som følger:-) Hilsen fra Marianne

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.