torsdag 27 februari 2014

Februaris sistaMotion, vila och handarbete är några av mina sportlovsaktiviteter. Nåväl, litet shopping tyckte jag att jag kunde klämma in och unna mig också efter att ha packat sex lådor med kläder till välgörenhet (den underbara känslan). Sportlovets bästa är att jag har fått umgås med äldsta sonen, som också har sportlov. 
Det är väldigt speciellt att promenera längs snöfria vägar den här tiden på året. Det råder ingen brist på underhållning och kloka funderingar under promenaden heller ;o)
How lucky I am to have something 
that makes saying goodbye so hard. 
- Winnie the Pooh

Att säga farväl till februari blir inte alls svårt!
Ha det bäst!

9 kommentarer:

 1. Flotte bilder:-) Høres ut som du har en fin vinterferie (som vi kaller sportlov i Norge):-)
  Hilsen fra Marianne

  SvaraRadera
 2. Fina bilder från din sportlovsvecka, roligt
  och få sällskap av sonen. Och mars är
  så välkommen, det blev en kort bra vinter iår.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 3. Verkligen skönt med sportlov nu, men känns lite snopet med det här vädret tycker jag, som gillar så mycket att vandra på isarna och köra snöskoter...
  Massor med härliga vårblommor du visar!

  Ha en riktigt skön fortsatt ledig vecka!
  A-C

  SvaraRadera
 4. Hej! Du gör så fina saker. Jag undrar om du har använt en Sissex maskin när du har gjort de underbara rosa fågelkorten.
  Ha en skön kväll.
  Mia

  SvaraRadera
 5. Du fyller på med härlig energi ser jag. Visst är det ett annorlunda sportlov i år. Mysigt att ha sällskap av sonen emellanåt. Njut av de sista lovdagarna nu. Jag ska snart ha lov igen......

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 6. Herlig med ferie! Her hos oss starter vinterferien i morgen, det skal bli deilig, jeg ønsker meg bare litt sol........... Skal bruke ferien til rydding og maling av kjøkkenet, og forhåpentligvis litt kaffe i solkroken. Ha en fin helg!
  Klem fra Signe.

  SvaraRadera
 7. Nej inte svårt att säga hej till februari, det gör jag med glädje. Betyder att vi borde få mera sol när mars tågar in och det behövs minsann.
  Hur less jag är på mörkret så är din första bild vid havet väldigt, väldigt ´vacker.

  SvaraRadera
 8. Visst är det härligt att umgås med sina vuxna ungdomar/barn! I morgon gör jag en tripp till Korsbäck med döttrarna, ska hälsa på deras farmor och farfar.
  Snöfritt har det varit, men man kan ju bara ana att ett bakslag lurar bakom hörnet, huuuuu.
  Nåja, våren kommer inom tid, det gäller bara att ha tålamod.
  Ha en skön helg!
  Nanne

  SvaraRadera
 9. Ganska skönt att byta till en månad närmare våren. Visst är det roligt att få umgås med sina barn.Kanske du mest hållit dig i det "andra hemmet" över lovet.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!