onsdag 8 januari 2014

Testunden

 


Dag åtta och livet kör på för fullt. Det känns bra. Rutinerna kom tillbaka och i en mycket bättre skepnad. Tycker att jag har fått riktigt goda vanor ;o) Idag efter att ha promenerat hem från jobbet bjöd jag mig själv på en angenäm testund i uterummet (vilken behaglig värme där nu när det är plusgrader). Jag har inte gett nämnvärt utrymme för tedrickande tidigare, men nu i julhelgen fick jag ett gott och nyttigt örtte av en vän.
Det finns ännu ett och annat att plocka bort efter julen och där låg två buntar med kanelstänger som jag hade tänkt pyssla med under adventstiden. Nu bröt jag stängerna mitt itu och klädde in en glasburk precis som Ernst tipsade om när han gjorde blomvaser av kvistar. Bättre sent än aldrig!


7 kommentarer:

 1. Du har säkert en viss doft huset nu då .Säkert skönt att promenera hem ,ha det gott ,nette

  SvaraRadera
 2. snyggt det blev och luktar säkert gott.
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Så vackert! Hoppas det doftar om dem också.
  Man borde alltid ta en promenad efter jobbet och koppla bort hjärnan. Det ska jag bli bättre på i år. Hundarna blir nog glada :)

  SvaraRadera
 4. Bra att starta upp med nyavanor. Det är ju så svårt att bryta invanda mönster! Jag har äntligen kommit igång med träningen igen efter en seg höst. Mycket jobb blir det.
  Vackert med kanelstängerna. Bra att använda dem så.
  Vi såg också Hundraåringen i helgen. Ja det var en kul film.
  Ha ett bra slut på veckan...det ska ju bli kallt och kanhända det då kan frysa till så vi får is på sjön!

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 5. Oh, du har goda vanor, ja, jag försöker också, och jag säger som du, det har gått rätt bra hittills. Så fint du gjort med kanelstängerna! Kan det vara så att dom också sprider lite härlig doft av värmen?!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. God fortsättning på det nya året!!

  Te är en dryck som jag tyvärr underskattar..såå gott..har bestämt mig för att dra ner på kaffet och istället dricka te..
  Vilka ljuvliga bilder du har tagit..magsikt med tulpanerna där i bakgrunden!!

  Kram kram Sanne

  SvaraRadera
 7. Så fint du har det i uterummet med Mateusporslin och de vackra tulpanerna. Vi behöver ljuset nu och då är det bra att ha ett uterum.
  Må så gott och ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.