tisdag 14 januari 2014

Ljusets återkomst Så fint att få se solen stiga upp över träden i förmiddags när vi for med eleverna till simhallen! Det känns som att man nu, sakta men säkert, kan tro på ljusets återkomst. Tänk att få fotografera utan extra belysning! Och nu när jag sitter här och skriver lyser Mångubben efter bästa förmåga där uppe i det blå bland alla stjärnorna medan elden sprakar för fullt i spisen. Det är kallt ute.
Dagens bilder är från vardagsrummet, ett rum som oftast fungerar som genomgångsrum till uterummet, ett rum som används när man som nu sitter och njuter vid brasan eller spelar piano, ett rum som så småningom ska möbleras om. Det får bli vårens projekt. Nu går all energi till att hålla sig varm och annat nödvändigt ;o)
5 kommentarer:

 1. Visst ska det bli roligt att få fotoljuset tillbaka ,härliga bilder från dig ,kram Nette

  SvaraRadera
 2. Både snön och ljuset hjälper till , skönt att det går åt rätt håll.
  Fina bilder som vanligt :-)))
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 3. Ja, ljuset kommer åter och med snön vi fått idag har det liksom blivit dubbelt upp. Men det blir lite att pyssla med, ljuset är så avslöjande. Jag tänker fönster t ex och när jag såg din kristallkrona, så ren och fin, då tänkte jag det också.....och det är det jag inte tycker om med våren, den är så avslöjande.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Vilket vackert inlägg! Alldeles underbara är de ljusa dagarna vi har nu, och det blir bara bättre!

  SvaraRadera
 5. Oj, vad jag tycker att mittenbilden är vacker. Som ett födelsedagskort!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.