söndag 1 december 2013

Bröllop i adventstidNu vill jag berätta om bröllopet som vi fick ta del av i går. Brudparet, min systerson och hans söta brud gav mig tillstånd att visa bilder (väskkamerabilder). Så vackert med vinterbröllop! Och vilken lyckträff sen när det hade kommit snö och det var sagolikt vackert när vi kom ut ur kyrkan i skymningen. Vigselförrättare var brudens far, som höll ett vackert tal och vi fick lyssna till vacker sång. Redan då rann tårarna för den här mostern. ;o)
Temat för bröllopet var skog. Bruden är naturnära och tycker om friluftsliv. Vi kastade säd på brudparet och där tänkte man på fåglarna. Efteråt förflyttade vi oss till en mysig "kvarnstuga" där vi fick ta del av mycket god mat, vacker sång och gripande tal.
Har du sett vilken speciell brudbukett med tallkottar, sädesax, ljung, bär och barrkvistar! Brudgummens corsage gick i samma stil.
Mat och tårtor serverade på tallstubbar. Ja, kyrkan var också pyntad enligt skogstemat. De nygifta har också en egen sköld med en kotte och kottar fanns det många, både i verkligt format och i tryck. Nu tar det en stund att samla alla intryck. Tack!
Önskar dig en fortsatt fin första advent!
I kväll väntar välgörenhetskonsert.

7 kommentarer:

 1. Det måste vara sagolikt med bröllop den här årstiden om man har turen att ha snö! Säkert fint också med skogstema. Vi kanske ses i vimlet i kväll :)

  SvaraRadera
 2. Håller med att det måste vara sagolikt och magiskt att gifta sej så här års .Härliga bilder .Ha en mysig 1 advent .Kramar Rita

  SvaraRadera
 3. Så vackert, vinterbröllop är fint.
  Brudens cape var så fin också.
  Adventskram/AM

  SvaraRadera
 4. Säkert lite extra att få ta del av ett bröllop i adventstider. Vacker och annorlunda brudbukett. Förstår att ni trivdes.
  Kunde först inte förstå att utgången från kyrkan var så lik Vörå kyrka men när du skrev om kvarnstugan då förstår jag. Jo visst det är alldeles mysigt i kvarnstugan.

  SvaraRadera
 5. Så vackert! Kända vyer också. Härom veckan träffade jag brudens far för en intervju och jag förstår att temat är natur.
  Ha en fortsatt fin december!

  SvaraRadera
 6. Vilket härligt vinterbröllop med annorlunda tema .Förstår att tårarna trillade på moster :-)))
  Önskar dig en mysig första advent och en bra start på veckan .
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 7. Vilket vackert vinterbröllop! Det var en speciell bukett som passade helt perfekt till den här årstiden.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.