måndag 21 oktober 2013

Underbara höstlovNu är den sista höstlovsdagen här, en solig och aningen vintrig sådan. Vilket vackert höstlov det blev! Jag fotograferade inte med systemkameran, så du får hålla tillgodo med bilder från "min kamera i flykt".
Vi fick ha våra vänner som ressällskap på färjorna, men i Stockholm planerade vi vår egen tid. Som jag nämnde i förra inlägget skulle vi på musikal. Det var ett väldigt drag i "Priscilla" och Södermalm har vi lärt känna litet bättre nu. Men visst blev det en tur till Drottninggatan och shopping även om vi hade tänkt låta bli ;o)
Våra Sverigevänner i Väsby bjöd oss på ett avkopplande dygn med bubbelbad, god mat och trevlig samvaro. Jag älskar deras köksö!Så lycklig över att ha fått umgås med sonen och hans sambo. Idag åker han och jobbar utomlands och senare blir det mera utlandsjobb, så man får njuta av de stunder man får ha tillsammans.
Ha en fin dag!

5 kommentarer:

 1. Härlig weekend i vackra Stockholm .Både för och nackdelar det där med att ha barnen utspridda . Ha en fin vecka , är det nu ni har höstlov ? Här är det nästa v vilket brukar märkas på jobbet :-)))
  Kram Bittan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt höstlov började i torsdags och avslutas idag :o)

   Radera
 2. Vad mysigt ni ser ut att ha haft det. Alltid värdefullt att få träffa familj och vänner.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Mysig helg och goda vänner och den yngre generationen. Bättre kan det nästan inte bli!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Vilket fint höstlov ni haft! Man unnar de unga att resa, för det ger ju så mycket, men visst är de saknade när de är långt borta.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.