tisdag 3 september 2013

Svunnen tidSeptember har en magisk förmåga att locka mig på vandring till skogs. På den ort där vi bor finns det fina ställen med vandringsleder och forngravar, platser där man känner historiens vingslag. I går efter jobb åkte vi runt och vandrade längs trolska stigar, besökte flera platser som har bevarats sedan svunnen tid.

Vi har också firat äldsta sonen, som har fångats på bild i kollaget nedan med äldre tvillingsonen och hans flickvän. Det är på barnen man ser och förstår hur tiden har passerat ;o)7 kommentarer:

 1. Fina bilder. Ja det är så sant att det är på barnen man ser hur fort tiden har passerat, man har så svårt att förstå det.
  Ha en fin dag
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Härliga färger på bilderna.

  Hanna

  SvaraRadera
 3. Vackra skogsbilder, alla årstider har sin charm.
  Jag man hajar till alltid nu och då när man börjar tänka på sin ålder när man ser på sina fullvuxna barn och minns vad man gjorde när man var så gammal som dom är nu. Suck, tiden går alldeles för fort.
  Trots det, ha det så bra1
  Kram, monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 4. Bänken i skogen helt otroligt vacker..
  Nå nog är det så att då man tänker på barnens ålder så förstår man ju att man ingen ungdom är mera... Så känns det nog på kvällarna att energin sinar. Har nu perioder med massor av timmar, så det skall väl få kännas att man jobbar.
  Ja en promenad i skog och mark skulle nog kanske ge mer energi här också...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 5. Instämmer att bänken är magisk. Ifall där skulle sitta en krokig häxa skulle det inte förvåna mig.
  Linnéa

  SvaraRadera
 6. så vackra bilder och visst är det en fin tid vi går till mötes nu. Den höga luften är helt underbar dessa klara höstdagar:)
  Fina bilder också på dina söner.
  Må så gott och ha en fortsatt fin vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Det finns så många fina platser och vandringsleder att besöka. Jag har besökt flera i trakten, men vill så gärna bli bättre på att ta mig ut. Tack för inspirationen!

  Och så kan jag inte låta bli att hålla med Linnéa här ovan :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.