tisdag 10 september 2013

IndiansommardagarVi har fått ha indiansommardagar då det fanns tid att njuta i trädgården. Mannen fick för sig att plocka av ännu mognare och rödare vinbär, som blivit kvar på en buske och de bären kokades till sylt.
Det blev ett spontanpyssel med papper runt burkar som inte hade släppt etiketterna i diskmaskinen. Väääldigt bråttom blev det eftersom det meddelades att vi skulle få besök just då. ;o)
Morgongröten får lysa upp den här morgonen som ser ut att vara rätt grå.
Dagen lär ändå få ett trevligt och färgglatt innehåll.
Hoppas din dag blir vacker!6 kommentarer:

 1. Trevliga burkar! Det är verkligen vackra dagar vi fått njuta av så att det kommer någon som är grå emellanåt är inte så farligt. Vi får se till att fylla den på bästa sätt :)

  SvaraRadera
 2. Här har fåglarna ätit upp precis vartenda ett bär nu, t.o.m. rönnbären, fast de brukar få vara kvar ganska långt in på hösten.
  Ser i förra inlägget att vi har många likadana prylar. :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Den ser nog så god ut din morgongröt och då gillar jag inte ens gröt.

  SvaraRadera
 4. Japp, vi hade indiansommar till klockan 01.00 i natt. Då kom regnet. Som så väl behövs, men det blir bra med sol snart igen, tack!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. söta burkar.
  Ha en fin torsdagskväll.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Ja, vilka underbara dagar vi har haft. En riktigt fin avslutning på en otroligt vacker sommar. Och vad gott att kunna njuta av röda vinbär in i september och hela vintern tack vare syltkok. Så gott! :)

  Ta hand om dig vännen och ha fortsatt fina dagar.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!