onsdag 21 augusti 2013

Kreativitetens färgSom så många andra fick jag nya Ikeakatalogen och där såg jag bilder på nya tyget "Stockholm", som jag har köpt på Ikea tidigare i sommar. Jag blev inspirerad av de gula cirklarna och sydde en väska. Jag har tappat räkningen på alla väskor jag har sytt, men användning har jag för dem alla. Den här sydde jag med dubbel ficka (delad på två små och en stor) runtom och det gör den extra stadig i bottnen.
Här lyser de gula lamporna "Solvinden" varje kväll och det får de göra så länge solen orkar ladda dem. Och Oprah tröttnar aldrig på att skicka e-post med citat åt mig varje dag ;o)
8 kommentarer:

 1. fin väska.
  Ha en fin kväll.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt tyg!
  Jasså det är Oprah som förser dig med citat? Många kloka ord. :)
  Nanne

  SvaraRadera
 3. Jättehärligt tyg som verkligen får mig att känna inspiration. Gult stimulerar intellektektet så varje klassrum borde ha gula inslag:)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt tyg! Jag älskar också att sy väskor. Och hävdar bestämt att jag behöver varenda en. Olika dagar känner jag för olika väskor :) Kram!

  SvaraRadera
 5. Underbar gul glädje, kreativitet och visdom här hos dig vännen. Det värmer och som alltid inspireras jag av din skaparglädje.♥

  Kram på dig

  SvaraRadera
 6. Gult är härligt man blir så kreativ. Åtminstone jag. Oprah? som i Oprah Winfried? eller hur den nu skrivs. Du har kända kompisar :)
  Linnéa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får dagligen nyhetsbrev från oprah.com, bl.a med Thought for today. :o) Likaså av Martha Stewart. Jag har väl råkat sätta kryss någonstans någongång och de är väldigt flitiga med sina mail ;o)

   Radera
 7. Ha ha att man ska behöva få jobbinspo hos dej ,
  fyyyy på mej har inte ens varit nere i vh och kollat det live , det var ju riktigt snyggt :-)))
  Kram o ha en trevlig helg .

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.