tisdag 28 maj 2013

SpireatiderGomorron i spireatider! Denna tisdagsmorgon bjuder på sol! Jag fixade lusthuset i helgen (då alla bilderna är tagna). Där finns dynor i mängd som ska tvättas och puffas. Det blir inte så ofta att man sitter där sedan uterummet kom till.
Spireabuskarna, mossfloxen och körsbärsträden blommar nu när dagarna susar förbi med jobb och annat. Man vill ju inte gärna missa den här tiden.
Vid dammen trängs liljor och lupiner bland långgräs. Det finns alltid något att riva upp om man är på det humöret.
Njut av den sista majveckan så mycket du hinner!

4 kommentarer:

 1. Så fina sommarbilder. Man vill inte missa något av allt det vackra som blommar. Vårt lusthus blir inte alls använt längre, men varje vår städas det i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Så underbart med alla fina blommor och buskar på din blogg:)
  Det är en härlig tid nu, lite synd att man inte hinner njuta så mycket. Jag har förstått att ni har ett fantastiskt sommarväder hos er, så skönt.
  Njut dunockså så mycket du kan!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder du har verkligen lyckats fånga den vackra tiden vi har nu:) Jag tror ni har finare än oss, här hällregnar det i dag...! Må så gott kram från Maria

  SvaraRadera
 4. Vilka vackra bilder! Ja, nu gäller det att passa på. Fast idag är det lite lugnare för här hänger regnet och åskan i luften och det är bara sååå kvavt!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!