söndag 19 maj 2013

En helg i solenDet var ingen tokig helg det här inte! Det känns som om vi har hunnit med en hel del både i trädgården och med förberedelser. Det lär ska bli sommarlov om några veckor och det kan man ju inte förstå hur det där gick till. Jag packar som bäst inför lägerskola och även om jag har hunnit med många sådana genom åren känns det extra intressant med ett annat ställe denna gång.
Bilden ovanför är en inspirationsbild och om du klickar på den kommer du till fler trädgårdsbilder. Det finns ju alltid något att planera och drömma om när det gäller trädgårdar och den där bilden svämmar över av grönska. Här hos oss har det formligen exploderat i grönska denna helg. Härligt!
I går gjorde vi sommarfint vid sommarstugan och gick en sväng till den lilla och anspråkslösa bryggan vid udden. Sol och en liten brygga kan göra en helg alldeles perfekt. Ha en fin vecka!

7 kommentarer:

 1. Dina bilder är verkligen som om det är riktig högsommar. Låter skönt med att ni har fått njuta av solen i helgen. Så har det inte varit här riktigt. Inledningen av helgen var lovande men sen har det varit åska,blåst och regn emellanåt.
  Skönt att ni snart har sommarlov. Lägerskola är kul men kräver en hel del planering. Ha så kul på lägret.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt att sommaren finns runt husknuten. Och att vi tydligen får njuta av sommarväder några dagar ännu denna vecka. Du bjöd på många fina trädgårdsdrömmar via din länk. Ha riktigt fina dagar på er lägerskola!

  SvaraRadera
 3. jag förstod att ni ännu har det verkligt varmt. Vad spännande med lägerskola.. Idag har vi firat våra nior med festlunch, så nog är det just sommarlov...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 4. Vilken perfekt vecka för lägerskola!
  Du har hunnit med många fina inlägg sen jag kikade in sist. Pioner i massor, de hör till mina favoriter också. Då jag blir stor vill jag nog bli pionodlare.

  SvaraRadera
 5. Vatten, sol och en brygga, vad kan man mer begära.
  Ha en bra vecka!
  Kram, monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 6. Det är fantastiskt soliga och varma dagar vi får njuta av i maj! Nu vill man bara vara ute och ta vara på grönskan, dofterna och ljuset ;O)

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 7. Den där bryggan är just passlig för två, förtroliga samtal, hur länge som helst. Lyckans ost.
  Hade bra.
  Linnéa

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.