söndag 7 april 2013

Helg med inslag av humorHoppas att du får ha en bra helg! Vi hade litet sol tidigare i helgen då bilderna i sovrummet är tagna. Idag har vi lätt snöfall, men det berör mig inte så mycket. Jag kommer ändå att sitta och halvjobba vid datorn en del. Jag gjorde inte många knop i går när nacken värkte. Jag såg det inbandade avsnittet av "Hela Sveriges fredag" som sonen har redigerat. Det är ett smått hysteriskt underhållningsprogram med inslag av humor. På kvällen for vi iväg på humorshow (med både lokala och utländska förmågor) och jag hörde till min förvåning mig själv skratta högljutt x-antal gånger. ;o) Humor är bra medicin!
Litet rosiga bilder från gårdagens tillhåll. Så härligt när solen lyser in. Läste att dagarna har förlängts med nio timmar nu. Vilken härlig tid vi lever i!14 kommentarer:

 1. Så rosigt vackert hos dig,såg att det är sol igen imorgon ,kram Nette

  SvaraRadera
 2. Jobbigt med nacken, men du har haft
  en fin helg. Skratta är bra för allt.
  Jättefina bilder
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt med skratt ! Här snöar det inte ännu... Tyckte faktiskt att det var ljusare på kvällen uppe i Vasa än här nere , så nog blir dagarna bara längre...
  Hoppas din nacke mår bättre !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 4. Rosor är jätte tjusigt.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 5. Ljuvliga blommor hos dig! Humor är en bra medicin, hoppas du känner dig bättre redan idag. Jag har just varit ut på en blötsnöig promenad, frisk luft och lite motion är också en bra medicin. Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 6. Underbara Ranunkelbilder.
  Vad har hänt med din nacke? Skönt att du kan skratta ibland i alla fall :).
  Här kom lite, lite snö i natt men det försvann med solens värmande strålar. Vi har åkt lite skidor i dag och det var härligt.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 7. vackra bilder.
  Ha en fin söndag.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 8. Fina bilder ... sommarlängtan med rosor :O)
  Samma här angående showen ... en riktigt rolig upplevelse :)
  Fin vecka till dig!

  SvaraRadera
 9. Inspirerande som vanligt .
  Å tack förresten, jag vet att du kikar in :-))) Tänk vad bloggvärlden berikar ...idag tänkte jag på dej när jag hämtade ut ett paket på Ica .....med lite nytt Tilda :-)))
  Å det är ditt "fel" att jag håller på att beställa Mac bookbooken och även till Femman . Tack för tipset.
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 10. Vilka underbara bilder med rosa inslag, min absoluta favoritfärg efter vitt.
  Vilken duktig son du har:)
  Jag hoppas att nacken är bättre. Det är jobbigt att vara spänd och trött i just nacken, vilket är lätt att bli när man stressar för mycket har jag märkt många ggr.
  Ha det så bra!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 11. Rosenbilder, så härligt! Det behövs en dos sånt nu! Hoppas din nacke är bättre. Spännande att en son redigerat underhållningsprogrammet! Producera vet jag och regissera vet jag men redigera vet jag nog inte riktigt vad det innebär, men jag förstår ju ordet så jag kan tänka mig. Dom är duktiga killarna, det är roligt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 12. Mycket vackra bilder!
  Önskar dig en skön vecka!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 13. Hoppas att nacken är i skick igen! Synd att jag missade humorshowen, flunssan gjorde att det blev sängläge i stället. Kanske jag hinner snappa upp lite av vad som sker på scen när jag är funktionär i Malax.
  Härligt med soliga dagar !

  SvaraRadera
 14. Hej,
  Du har en väldigt fin blogg och en hel del vacker inredning på den! Det skulle vara roligt om du kom med i den nya inrednings samlingsbloggen Vitt, Lantligt & Romantiskt. Där kan man både ge och få inspiration. Dessutom får din blogg mera synlighet. Klicka in på: http://vlrinredning.blogspot.com.

  Ha en bra dag!
  Vitt, Lantligt & Romantiskt

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.