lördag 20 april 2013

Fortsättningen


Har man sagt A ska man säga B med tanke på min lilla resa som jag gjorde i går. Nu har jag åter landat på Lyckoslanten och tog idag en promenad för att kontrollera läget med översvämningar som vi tycks begåvas med höst och vår här hos oss. Vägar och mark ligger under vatten.


Gårdagskvällens lärarvårfest var helt otroligt trevlig! Med boardingcard i hand passerade man alla dessa kontroller (oj så det pep i säkerhetskontrollen för mig) innan man steg på bussen (flyget) till platsen som du ser ovan. Resan tog någon timme eftersom det blev turbulens och nödlandning halvvägs ;o) Ja du ser. Det måste upplevas för att man ska förstå. Kreativitet rådde det ingen brist på - kvällen lång.


Och jag fick för en gångs skull användning för rosa pumps och blommiga jeans och alla bilderna tog ett varv genom appen Beauty Booth. ;o) Här är filmmakarsonen hemma och du ska ha en fortsatt skön helg!

6 kommentarer:

 1. tycker hon har lite stirrig blick (fniss).Inte kul med så mycket vatten ,kram Nette

  SvaraRadera
 2. Tror som du att det måste upplevas för att förstå för jag förstår bara att det tydligen var en mycket trevlig fest. Sådant blir det aldrig för mycket av så ha det så gott även nu i efterhand.

  SvaraRadera
 3. Kul med tema fester :-))) Kan tänka mig att det var hellyckat.
  Hoppas du får en fin kväll .

  Kram Bittan

  SvaraRadera
 4. Det låter som om du haft en trevlig dag tillsammans med dina lärarkollegor:) Vilken fin bild på dig!
  Kul att du också har en 30-åring. Vi har firat Anna idag i Stockholm och det var mycket trevligt. Nu har vi både en resa och bröllop att se fram emot.
  Må så gott och ha en trevlig söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ni verkar haft en riktigt trevlig kväll ...
  roligt med olika teman!
  Skön söndag!

  SvaraRadera
 6. Så roliga teman på era fester, och så
  fin klänning och blomgirlang. Du är
  supersnygg.
  Må gott och kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!