tisdag 9 april 2013

After work


Kände mig litet trött i ögat efter jobb idag och piggade upp mig med mellanmål. Det där PiP-porslinet kan ju pigga upp vem som helst. Eller kanske det kan trötta ut någon läsare om det visas alldeles för ofta... Själv tycker jag om att se sådant på bilder hos andra bloggare.


 Piggare ändå blev jag ute i vårt solbo. Nu har det till min glädje smält en hel del snö där. Jag läser Malin Berghagens "Yoga"-bok som bjuder på så många vackra bilder. Den yngre tvillingsonen, som är sjukgymnast är tillika yogalärare. Man får försöka hålla sig "up to date" på någon slags enkel nivå. ;o)


 Jag slängde ett öga på Strömsö när jag höll på med tygdecoupage och noterade att pysseldamen där hade gjort en nåldyna enligt ett fågelmönster som jag massproducerade fåglar av i fjol. Jag sydde ett band med knapp på en fågel och "simsalabim" hade jag en ny nåldyna att ha på armen.


Sedan serverades tortillas i uterummet där solen var generös med sin värme.
Några glimtar av dagens "after work" då morgondagen är färdigt planerad.
Då ska vi nämligen åka på teater.

Kunskap ger oss frihet. Sök kunskap
och missförstånden skingras.


5 kommentarer:

 1. PiP porslinet är verkligen jättesött och uppiggande och jag minns första gången jag fick syn på PiPs saker, så härliga.
  Jag kan vara lite sur på svensk tv som inte köper in Strömsö programmen, jag tycker dom verkar jättemysiga och brukar titta på nätet på dom!
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var på SVT1 jag såg ett avsnitt i eftermiddag. :o)

   Radera
 2. Nog piggar du upp mig alltid med ditt vackra porslin... rosa kulörer gör sig fint. Snygg nåldyna också! Snart har vi fåglar ute i trädgården i mängd och massor får vi hoppas ;O)

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 3. Det var en skojig nåldyna. Vackert porslin.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 4. Vackert porslin! Fina färger...söt nåldyna...
  Teater, det låter roligt!
  har en fin kväll!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.