söndag 17 mars 2013

Soliga och stjärnklara helg!


Det här har ju varit en riktigt bra och framför allt solig helg! På fredag kväll var jag på teater med damerna och vi såg "Ett riktigt fynd". Så uppiggande med komedier i trevligt sällskap! Gårdagen tillbringades på stan med diverse framtidsplanering, trevliga möten och shoppingbuffé. Däremellan under de senaste dagarna har jag pysslat med att sy påskharar. Mönstret i Sömnadsmagasinet av Allt om handarbete (03/2013) lovar ett lätt mönster som är roligt att sy, men jag tycker det var aningen pillrigt. Då utgår jag från elevperspektiv som jag alltid gör när jag syr modeller.


Jag kommer att förenkla processen genom att förstora mönstret och välja fleecetyg. Jag ska sätta litet press på mig och lovar dig att visa hur det blev senare. Fjolårets påskharar (Tilda) var konstigt nog betydligt enklare att sy.


Kanske någon av er har sett kometen som färdats förbi på himlavalvet dessa stjärnklara kvällar vid solnedgången? Här i "rymdobservatoriet" i uterummet har endast månskäran, Jupiter och otaliga stjärnor kunnat iakttas. Vackert så!

8 kommentarer:

 1. Så söta kaninerna blev! Du är duktig!

  SvaraRadera
 2. Har inte hunnit pröva sy dom där kaninerna ännu men det ska väl bli .Snygga blev dina i alla fall .kometen har vi inte hunnit med men den ska väl vara synlig hela veckan efter vad jag förstod ,kram Nette

  SvaraRadera
 3. Konstigt att de omnämns som att de är lättsydda! Söta är de i alla fall.
  Jag tittade efter kometen eftersom vi nu lär mer om rymden men jag har inte sett den. Men månskäran har jag sett. Så det var Jupiter som lyste så klart!

  Ha en fin vecka. Här går vi nästan vecka men sen är det påsklov vecka 13.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 4. Fjolårets påskharar var ju så charmiga så det är spännande att få se årets påskharar klara. Du är ju en hejare på sådant så jag tror att rätt man är på rätt plats när det gäller att inspirera elever.
  Ha det så gott.

  SvaraRadera
 5. Oj så små och gulliga påskharar... De ser så söta ut då de är många... Kanske jag måste inhandla tidningen... Tror säkert det blir lättre med större mönster, men kan tänka att dina elever vill göra de små söta efter att ha sett dina modeller...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 6. Så jättesöta harar, eleverna
  kommer gilla och sy liknande.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 7. Hej! Helt underbara blommor och så söta kaniner! Har en skön kväll!
  Önskar dig en trevlig början på veckan!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 8. åå så söta kaniner! Vill sy dom =)
  Vart hittar jag mönstret? måste jag prenumerera på tidningen då tro? har du mönstret ? =)

  /Maria

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.