söndag 17 februari 2013

Bland stjärnor och ränder


Det är alltid intressant att se hur hotellrum är inredda. De flesta är samma, lika, neutrala och intetsägande, eller vad tycker du? Hotellet - Epoque - som vi besökte i helgen sticker ut. Det finns inte många rum och alla tycks de vara olika både i inredning och storlek. Det var litet stars and stripes över det här rummet och sängen var tydligen bekväm eftersom jag sov elva timmar i sträck! Jag var litet trött i ögat på lördagskvällen efter shopping, middag och bastu och hörde bara med ett halvt öra på melodifestivalen och slocknade visst medan de omdiskuterade äldre herrarna sjöng ;o)


Även detta inlägg består av mobilbilder och bilden nedan, som jag tog vid Sunds trädgård innan vi for hem på eftermiddagen, får avsluta dokumentationen av denna goda helg som faktiskt inleddes på fredag kväll tillsammans med hela kollegiet i växthusrestaurangen i vår stad. Vecka sju var verkligen en innehållsrik vecka och nu är det bara fem dagar kvar till sportlov!


10 kommentarer:

 1. Hej! Gillar mest den sista bilden:) Hoppas du har haft det bra! Önskar dig en trevlig kommande vecka!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Super fint hotell... Ja Sunds trädgård har jag besökt en gång och gillade stället massor... Synd att det är så långt borta..
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Det där verkar vara ett annorlunda hotell jämfört med den föreviga Cumulus -stilen... Ha en trevlig ny vecka!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 4. Vilket fint hotellrum!kanske för att man själv är lite insnöad på stars and stripes :)

  SvaraRadera
 5. Trevligt med en liten utfärd och extra trevligt att övernatta på ett hotell där inredningen inte är så förutsägbar. I mån av möjlighet brukar vi också välja personligt inredda hotell då vi är på resa, det blir ju så mycket roligare då.
  Ja, snart sportlov :)).

  Ha en fin vecka!

  Kram, Nicole

  SvaraRadera
 6. Kul med annorlunda hotell! Vi sov på ett Scandic i helgen, och även om alla rum i det hotellet nog var likadana och rätt neutala, så kändes det nytt och fräscht och snyggt.

  Sunds skulle jag gärna besöka snart... Ha en bra vecka i väntan på sportlovet!

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig helg ni har haft! Så fint hotell och vad är bättre än att få en skön sovmorgon (eller var det månne sovkväll...). Allt för att ladda batterierna!

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig helg ni haft. Skönt att riktigt få vila ut.
  Hotellet ser så fint ut.
  Sportlov nästa vecka...Blir inte så mycket ledigt för mig men
  en hotell natt i Umeå ser jag framemot.♥

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Det ser ut att vara ett toppenfint hotell ni bott på. Vad härligt att komma iväg och bo på hotell, det är alltid avkopplande.
  Vi har sportlov nu och det känns underbart.
  Ha det så gott!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 10. Härligt med utfärd! Och extra roligt med ett spännande hotellrum - otippad inredning, minst sagt. Vi var till Åbo för dryga veckan sen, och där fick vi verkligen inte njuta av något hotellrum i den där klassen, haha.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!