onsdag 29 augusti 2012

Heart and Soul


Heart and Soul heter kortet som jag har lagt in i ramen Rose från Willow Tree. Jag tycker det där illustrerar rätt bra mina senaste dagar när jag knappt har varit hemma. I stället har jag tillbringat tiden med möten - med släkt, vänner, kollegor och engagerade föräldrar.


 Jag är väldigt tacksam över alla samtal och all den inspiration jag har fått.


Sovrumsrenovering fortgår även om de två (mannen och jag) som ska göra jobbet... jobbar med sina jobb. Mitt i allt detta har jag minst tre handarbeten på gång. Allt på en gång brukar bli bra.


6 kommentarer:

 1. Mycket på gång för dig nu. Här är det också fullt upp, men det är bara positivt eftersom det är roliga och kreativa ting man får hålla på med :)

  SvaraRadera
 2. Hör att du har full rulle.. så även här, väntar hem dottern med ett gäng studiekompisar...
  Du visste presis vad jag höll på med, skrattade gott igen en gång över din härliga kommentar... Dutten i puderdosan va bra:)))
  Sköt om dej !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Det är ju alltid något som stjäl ens tid ,här är det nya garnet som ska provas ,så hittade jag en patchwork jultidning ikväll där fanns inspiration till nya projekt och så har vi inventering på gång ,kram Nette

  SvaraRadera
 4. så ska de vara, ju mera järn i elden destu mera uträttat... till en viss punkt förstås, man måste bara få sitta ibland åxå =)
  ha de bra
  susanne

  SvaraRadera
 5. fina bilder.
  Ha en fin kväll!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Hejsan!!
  Vilken fin bild du har i en lika fin ram. Och rosorna, så vackra!
  Du fortsätter att bjuda på vackra bilder på din blogg. Tack!
  Ha en fin helg!
  Kram Sari

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!