tisdag 26 juni 2012

Camping


Det här är den femte sommaren som vi har vårt rullande hem - två rum och kök - på hjul. Campinglivet och livet i husvagn är mycket speciellt och ger en annorlunda avkoppling i jämförelse med annat. Det är ju inte så mycket man kan göra annat än se sig omkring, kanske vända några ord med den tillfälliga grannen, äta, läsa, sola och bada.


Vi är inga inbitna campare och har ingen säsongplats. Vi är alldeles för ombytliga för det. Vi vill kunna resa iväg och uppleva nya ställen när möjlighet ges. "På äldre dar" ;o) blir det inte några längre rutter. Nu har vi campat i grannstaden och det gav tillräckligt med ombyte. Det blev bl.a besök vid sommarrestaurangen och picknick med vänner på stranden.


Men maten man tillreder i husvagnen är oslagbart god även om det är uppvärmda rester. Utsikten från den tillfälliga strandtomten gör inte upplevelsen sämre.


Vill man aktivera sig finns det alltid något att pyssla med i närheten.


Senaste natt regnade det och smattret överröstade fågelsången på morgonen. Då tyckte vi att man kan åka till ett annat trevligt ställe och nu är vi hemma på Lyckoslanten igen ;o) Här regnar det inte. Bästa campingplatsen!

14 kommentarer:

 1. Det låter som ett rätt skönt liv det där campinglivet!

  SvaraRadera
 2. När du beskriver campinglivet låter det faktiskt inte så tokigt....;)

  SvaraRadera
 3. Kunde kanske vara ett alternativ på äldre dagar ,ser skönt ut ,kram nette

  SvaraRadera
 4. Hej vännen visst är det härligt med campingliv, avstressande och mysigt! Mina svärföräldrar har köpt en husbil så vi kommer nog också att ta några turer i sommar! Tack för grattis hälsningen hos mig, den värmde! Kramar från Maria

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Det låter helt perfekt med camping sommartid, bort från alla "måste göra" projekt som finns hemmavid.
  Mysigt med en bit mat på stranden i vänners lag!
  Ha det gott /bea

  SvaraRadera
 6. Härliga semester bilder du bjuder på=)

  Glad Sommar/Kram Lussan

  SvaraRadera
 7. Så mysigt det låter att dra iväg med hemmet på hjul då lusten infaller sig ;O) Säkert roligt att komma hem också!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 8. Mmmm...vilka härliga bilder. Så mysigt med ert rullande hem.
  Inga måsten där ni är....som att klippa gräset....

  Jag försöker göra "come back" efter en liten bloggpaus.
  Ha det bra på bästa camping platsen:))♥

  SvaraRadera
 9. Mina föräldrar brukar rulla omkring i husbil, både längre och kortare rutter. Jag har inte riktigt fastnat för det där, men nästa gång de far iväg till Kroatien ska vi nog hänga med :)

  ...fast det ser nog avkopplande ut det där campinglivet.

  SvaraRadera
 10. Det är härligt att byta sin utsikt då man vill ha lite förändring. Campinglivet har sina fördelar. Ni verkar ha haft några sköna dagar. Kul att träffa vänner och kunna umgås.
  Ha sköna dagar hemma nu också.

  Kram

  SvaraRadera
 11. Oj, så mysigt det låter med campingsemester. Vi lånade mina svärföräldrars husbil för några år sedan innan vi hade barn och for på en minisemester. Det var jättekul och annorlunda, så vi borde nog göra det igen. Barnen skulle helt säkert älska det.

  SvaraRadera
 12. Visst är campninglivet underbart på sitt sätt. Det suger lite att se husvagnen stå här bakom huset men snart skall både den och vi ut en bit på vädring. Gissar att ni får fler turer innan fast ni slank in till Lyckoslanten nu emellan. Ha det gott var du än är.

  SvaraRadera
 13. Underbara bilder!
  Vad härligt ni ser ut att ha det. Det låter väldigt sunt att åka iväg och upptäcka nya vyer istället för att ligga still på ett ställe.
  Ha det gott!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 14. Hej!
  Innan våra barn föddes åkte jag o min man på semester med husbil runt Europa i 10 månader! Två hundar hade vi med oss. Sen dess har vi inte campat (och husbilen sålde vi genast vi kom tillbaka till Finland) :) Men nog var det en oförglömlig resa, att kunna stanna var man vill. Vi har sett de flesta av sevärdheterna i sydeuropa. Idag rekommenderar jag varmt en husbilssemester runt Europa!
  Kram Sabina

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!