onsdag 25 april 2012

I väntan på...


Våren har börjat visa sig från sin bästa sida och man kan börja  fantisera om... ja, varför inte en sommar vad det lider. Äldsta sonen och jag satt en god stund i solboet efter jobb och ansiktet tog genast kontakt med det som bjöds på i rikliga mått.


Tunikan från ChillNorway, som jag beställde för ett bra tag sedan, får ge sig till tåls ännu en stund innan den får vandra längs någon sandstrand...Likaså är det nästan slow motion och stor väntan när det gäller de övervintrade Mårbackorna... Jag hade helt enkelt vattnat dem två gånger för litet under vintervilan och klippt ner dem för mycket i jämförelse med i fjol...... när de såg ut så här (bilden till vänster) vid exakt samma tidpunkt. Skam den som ger sig och fortsättning följer! I väntan på allt det där njuter vi vidare av vårens allehanda!


Ha en fortsatt god vecka!

8 kommentarer:

 1. Jag kollade faktiskt igenom hela Chillnorways kollektion förra helgen och det finns så många underbara plagg!! Din tunika kommer att bli så fin i sommarvinden ♥

  Kram Gugi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har räknat ut att den kan dölja ett och annat. ;o)

   Radera
 2. Vilken söt tunika som säkert blir riktigt skön och sval en het sommardag.
  Dina Mårbacka tar sig säkert så småningom.
  Ha det gott!
  Kram /bea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas på båda. När det gäller Mårbacka tycks det vara brist på dem i affärerna också - jämfört med den här tiden i fjol.

   Radera
 3. Najs tunika!

  Mina pelargonsticklingar börjar äntligen komma igång nu. Jag planterade dem i slutet på förra sommaren, helt fel årstid, men som du sa: skam den som ger sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I höst ska jag testa att låta dem stå utan nedklippning...

   Radera
 4. Härlig djup färg på tunikan...förstår att du längtar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja färgen är väldigt djup där på bilden. :o)

   Radera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.