fredag 2 december 2011

Morgonstund med guldkant

 
Godmorgon fredag! Vad månne denna dag bjuder på efter en sådan stormig gårdag och natt? Det har varit strömavbrott både kortare och längre stunder och i sådana lägen kan en ljushållare vara bra att ha. Jag brukar stiga upp rätt tidigt om morgnarna, eller i varje fall två timmar innan jag ska i jobb. Morgonstunden är nästan den bästa och dagens viktigaste mål är frukosten. På bilden syns inga ägg, som jag vanligen äter. Croissanter hör nog till hotellvistelser och festligare tillfällen...
... och idag är det litet extra festligt när en son och hans flickvän ska hämtas från flyget i kväll. Paket nummer två innehåller fredagsmys med dem.

10 kommentarer:

 1. Underbara bilder!! Mmm visst är det skönt att få hem barnen! Jag får hem både son och två barnbarn idag... högsta vinsten : )

  SvaraRadera
 2. Låter som en skön fredag! Vackra bilder och en trevlig ide med din kalender, skall lägga den bakom örat inför nästa år...
  En fin fortsättning på advent till dig, MALIN

  SvaraRadera
 3. Då har du något trevligt att se fram emot i dag :)
  Oj så det blåste i går kväll och ljusen fick jag tända både på jobbet och hemma p.g.a strömavbrotten.

  SvaraRadera
 4. Det har varit en grym storm hos oss också. Har vaknar massor av gånger i natt och sovit dåligt.
  Hos oss är morgnarna aningen hektiska med full fart.
  ~marita~

  SvaraRadera
 5. Ha så trevligt fredagsmys ,hoppas vädret blir lugnare än igår ,kram Nette

  SvaraRadera
 6. fredagsmys med son och flickvän låter alldeles utmärkt, tycker jag. att du sedan kan göra det, samt njuta av din gyllene morgonstund omringad av så fint porslin, gör inte saken sämre!
  kram

  SvaraRadera
 7. Det kommer att bli en mysig fredag! Jag önskar att jag var en frukostmänniska för jag tycker det låter så härligt, men jag är inte det och nu tror jag det är för sent att omvända mig. Det går lika bra med ett glas vatten och vid festliga tillfällen ett glas saft (osb! inte juice)....när vi har nattgäster brukar jag låtsas att jag tycker det är mysigt, men jag sitter bara och lider och petar lite....Tyvärr.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 8. The morning begins good morning you love, with you properly, so comfortably! Thus I fancy the whole week-end. In this rain weather one can do also nothing at all other than it comfortably have.
  Dear greetings Rosine ☺

  All I want to say is: Have a nice Weekend. The translater did his own job. Hihi♥

  SvaraRadera
 9. Min klocka ringer kvart i sju, och halv åtta jagar vi iväg barnen till bussen och sätter oss själva i bilen, så hos oss råder inga sköna morgonstunder, men jag bara orkar inte masa mej ur sängen förrän det är absolut nödvändigt ;O) Men jag avundas dej nu när du får det att låta så underbart...
  Skön mysfredag och helg!

  SvaraRadera
 10. Hej vännen!

  Underbara bilder Ann-Lis! Du är en mästarinna vad det gäller mys och fantastiskt vackra koppar (du kan tro att jag njuter av min fina som jag vann hos dig och jag skänker dig alltid en tanke när jag ser den). Du har verkligen förstått det där med att halva njutningen i en måltid ligger i ögat. Så fint! Och ljushållaren på fatkanten är ju bara helt ljuvligt! :)

  Ja hu, de där stormarna är inte och leka med och nog inser man sin litenhet gentemot naturen vid sådana tillfällen. Skönt att allt gick bra iallafall.

  Mysigt att sonen med flickvän kommer på besök. Ha en riktigt fin helg tillsammans och rå om varandra ordentligt!

  Stor kram till dig du fina

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.