torsdag 27 oktober 2011

Gulligt & Gott

I förra inlägget nämnde jag något om "inte så mycket onödigt shoppat"... Rosa månaden till ära tyckte jag att jag kunde unna mig denna parfym Oh, Lola! på flyget. Gullig flaska, men huruvida det doftar gott när jag "bär" den får andra bedöma.
När vi fick en stund extra i taxfree i Köpenhamn smög jag och väninnan iväg till den välförsedda Pilgrimbutiken. Vi gillar båda dessa smycken och jag utökade sortimentet med en ny kedja och två berlocker.
 Gulligt & Gott gäller definitivt nya Leila-boken jag har blivit ägare till!
Jag är fortfarande väldigt förtjust i min Leila-klänning. Den har jag använt ofta och den fick även följa med till Frankrike. Tyvärr fann jag aldrig något tillfälle att ha den där. En annan gång! ;o)
Jag har länge sökt en hund - en handdocka - och nu fann jag Tassu (Teddykompaniet), som jag och de yngre årskurserna vill ha i nybörjarfinskan. Ett tips till er med samma läromedel. Ha det så gott på Nalledagen!

12 kommentarer:

  1. Var det nalledagen idag ,svårt att komma ihåg alla dagar,fin flaska du köpte ,jag som ät doftallergiker har ju svårt med dylika flaskor .berlockerna jättefina,boken tror jag jag låter bli med tanke på vikten ,kramis ,Nette

    SvaraRadera
  2. Ja här var det mycket gulligt :) Fint halsband och berlocker du köpte!
    Tassu kommer säkert att bli en uppskattad kompis i nybörjarfinskan.

    SvaraRadera
  3. Vilket fint inlägg du skrivit. liten sötnos till hund.
    ~marita~

    SvaraRadera
  4. Vilken söt hund-handdocka, han kommer bli populär. Väldigt vacker flaska till parfymen, en doft jag inte kände till. Superfina berlocker också.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Ann-Lis igen en härlig kommentar inne hos mej... Sitter och skrattar högt vid datorn och ler ännu hihi...
    Ja pilgrimsaffären har jag oxå dödat tid någongång..
    Tassu är ju så gulig, barnen blir säkert glada och lär sej finska i ett nafs..
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera
  6. Det var en fantastiskt vacker parfymflaska, hoppas du blir nöjd med doften. Den torde i alla fall passa dig som älskar små söta pastellfärgade rosor :)
    Ha ett riktigt skönt veckoslut!
    Kram /Bea

    SvaraRadera
  7. Vilken härlig resa ni hade och lite egenpresenter fick du med dig hem, så ska det vara!
    Agnetakram

    SvaraRadera
  8. Söt liten mjukisvovve, prima att ta med honom på finskan!
    Flaskan är så fin med rosen, kan tänkas att det doftar gott om dig :). Gillar också Pilgrim, har ett äldre halsband med en ängel och turkosa berlocker. Dina smycken var jätte fina!
    Ha en skön hösthelg!

    SvaraRadera
  9. Åh Ann-Lis! Nu har jag suttit här och scrollat upp och ner och njutit av alla fantastiska bilder från er underbara resa. Vilka bilder och vilken resa! :) Vad mysigt att komma iväg ner till kontinenten i höstmörkret och njuta av lite sol, värme, god mat och äventyr. Tack för att vi fick följa med på ett litet hörn av er resa. :)

    Vilken söt parfymflaska! Den doftar säkert hur gott som helst på dig. Det är inte lätt att bestämma sig när man står där bland alla flaskor och dofterna börja smälta samman i ett enda doftrus. Själv föll jag också för en parfym på Heathrow i somras. Det blev Marc Jacobs "Daisy" då jag blev tokkär i både doft och flaska. :)

    Leilas nya bok är verkligen en ljuvlig smällkaramell. Vi har ännu inte bestämt oss för vilket av alla recept vi ska börja med. Vi skulle vilja testa alla på en och samma gång. ;)

    Ha en fantastiskt fin helg du fina!

    Stor kram
    Lotta

    SvaraRadera
  10. Tror säkert att parfymen kommer att dofta underbart.
    Tittade i ditt inlägg från Monaco. Var där för en del år sedan och jag tyckte det var så vackert. Välskött och prydligt och så alla blommorna sedan.
    Inlägget om allt gott o sött sedan mums.
    Kram Lillemor

    SvaraRadera
  11. Bara flaskan gör ju att man vill ha den parfymen, haha. Och Leilas bak (hm!) är ju aldrig fel. Har den boken också men har inte vågat börja använda den än. Man lär väl stå i köket och baka muffins och annat hela dagarna då!!
    Hoppas du har en fin helg.
    Kram Elzie

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.