torsdag 25 augusti 2011

Kärt besök och kameralek

Det här är inte min ryggsäck. Den tillhör vår yngre tvillingson som har en ledig vecka och kom hem några dagar. Det är ju trevligt när sönerna kommer hem i olika konstellationer och turer och vi föräldrar får massor av positiv energi med jämna mellanrum.
Jag fick mig en ny kamera tidigare i veckan, en Canon EOS 600D. Min kära Canon G11 har tyvärr fått en liten suddfläck på linsen  eller sensorn (?). Jag kommer nog att använda den och ha den i min väska fortfarande. Nåja, nu passade jag på och lekte litet med den nya kameran och de kreativa filter som finns där, när sonen hade sitt träningspass.
Jag tycks utforska de roliga finesserna (som fisheye) innan jag lär mig det grundläggande. Vi får se om några färdigheter syns här i bloggen med tiden. Nu finns inte tid för mera lek. Vi ska åka på middag med sonen till hans morföräldrar.

13 kommentarer:

 1. Fin ryggsäck, den skulle jag gärna ha. Och roligt och testa och ta lite olika foton, jag har tyvärr oftast inställt på auto!
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Så roligt med ny kamera. Testa är alltid skoj men det tar tid att lära sig alla funktioner och olika inställningar. Oftast blir det att jag fotar med de inställningar jag är van med.

  SvaraRadera
 3. Kul med ny kamera ,få se vad vi får se ,kram Nette

  SvaraRadera
 4. Det kommer säkert att bli många härliga bilder från dig i höst!! Ha det bra med inlärningen och testtagningarna!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 5. Alltid roligt med kärt besök. Grattis till nya kameran. Vi kommer om möjligt alltså att få se ännu finare bilder i framtiden :-)

  Allt gott! Kram

  SvaraRadera
 6. Du tar ju så vackra foton.. Skoj med ny kamera ,men kan tänka att det blir att lära sej endel.. Så vackert från dit vardags rum !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 7. Kul med ett besök igen! Fina foton ,kan tänka mig att det är en hel del att lära sig! "Fisheye" bilden gör mig snurrig, som om man hade tagit några drinkar för mycket ;)!
  Hoppas middagen blev lyckad!

  SvaraRadera
 8. Snygg rygga! så kul med ny kamera...Kram

  SvaraRadera
 9. Det märks i dina inlägg hur du älskar att barnen kommer hem..och det känner jag igen mig i :)

  Må så gott! Kram Sanne

  SvaraRadera
 10. Grattis till ny kamera! Trevligt med nya utmaningar i tekniken värld :)
  Hoppas ni får en fin familjekväll! /Bea

  SvaraRadera
 11. Härligt då de vuxna barnen tittar hem emellanåt. Dottern ska flytta till Malmö i helgen men sönerna finns här i stan.
  Kul med ny kamera. Jag har också sneglat på Canon...vi får se vad det blir. Kul att lära sig något nytt.

  Kram
  annika
  Ditten och Datten

  SvaraRadera
 12. kul med en ny kamera,, jag har en olymous,,o i den finns oxå fish eye,,teckning osv.. ganska roligt att nångång använda det.Jättefin ryggsäck...

  SvaraRadera
 13. Grattis till ny kamera!!
  Snygg kille som fastnade bra på bilden:))
  Må så gott och ha det fint i helgen!
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!