söndag 7 augusti 2011

Gåvor från New York

Det var underbart att få ha storebror och lillebror hemma över helgen. Musik och glädje! Lillebror var i New York i juli och där råkade han vid ett tillfälle se en "mamma"-butik och köpte några gulliga och genomtänkta små gåvor åt mig. Tack!
Färgerna kan nog anses vara "mamma"-färger - variationer från persika till rosa. De färger som numera har invaderat min garderob ska jag visa dig en annan gång...
Man kan ju bli rörd när man får en sådan gullig utmärkelse... Därutöver fick jag en hemläxa också. Övningar för rygg och mage att träna varje dag! ;o)
Tack för alla snälla påhälsningar i förra inlägget! Pajen var jättegod även om den såg bränd ut på fotot! :o) Av filmerna rekommenderar jag speciellt Dagboken och Letters to Juliet, som jag har sett flera gånger, men alla filmer är sevärda. 

Vi kom alldeles just hem från en trevlig kväll vid havet med vännerna. Sommarlovet håller på att ta slut - det känns i tankarna, i luften - och som alltid är man vemodig men också mogen för det som väntar. Nu unnar jag mig ännu en vecka av mental förberedelse och så ses vi däremellan.
♥ 

11 kommentarer:

  1. Vilka fina Lyckoslantspresenter du fick, det är bra när givarna har uppfattat vad man tycker om.....Agnetakram

    SvaraRadera
  2. Det var fina gåvor från sonen! Nu ska jag snart bege mig till jobbet. Med hösten så påtagligt i luften ska det säkert gå bra att komma igång :)

    SvaraRadera
  3. Men så gulligt!
    Med tanke på ryggövningar känns de högaktuella för min del, med en rygg som bråkar!! Man borde kanske avdela lite mera tid för den biten :)
    Ha en fin dag! /Bea

    SvaraRadera
  4. Din son har verkligen öga för detaljer.. Vilka ljuvliga presenter !
    Ja nu börjar det sjunga på sista versen med vårt sommarlov...
    En dag på jobb och sommaren är glömd !
    Njut av de sista lediga dagarna!
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera
  5. vilka härliga gåvor du fick av din fina son!
    visst blir man vemodig när sommaren börjar lida mot sitt slut, fast i stället borde man njuta av den för fullt och inte tänka på de mörka dagar som väntar oss. de kommer ändå alltför fort.
    kram

    SvaraRadera
  6. Vilka ljuvliga presenter!!Tack för filmtipsen! har hört om Letters to Juliet och att den lär vara bra så den skall jag se. De andra skulle också vara kul att se. Jag kan tipsa om Mike Leighs Another Year (hette den väl?:) som var riktigt bra.

    Skall kolla igenom Chill-materialet, trots att jag inte är lärare, men jobbar med barn (och vuxna).. Skulle även vilja läsa barnpsykiatern Jari Sinkkonens nya bok Kouluun (2011), men har så mycket annat jag också vill läsa så vi får se när det blir av.
    Ha en bra dag!
    kram,S

    SvaraRadera
  7. Hej, vilken härlig blogg du har! Fina/mysiga presenter har du fått. Blev lite nyfiken på Leilaklänning historien, var hittar jag den? Kikar in hos dig snrt igen//Christina

    SvaraRadera
  8. Sicken go son du har...

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  9. Vilka härliga presenter
    Och att få en sån utmärkelse värmer ett mammas hjärta
    ha en riktigt bra dag

    SvaraRadera
  10. Jag kan förstå att moderhjärtat smälte när du fick så fina gåvor från sonen:))
    Vad skönt att du har hela veckan ledigt. Här börjar vi imorgon och det känns sådär måste jag erkänna men vi har ledigt länge så det är inget att gnälla över. Det är bara lönen som vi gnäller över numera:((
    Må så gott och ha en fin sista semestervecka!
    kram/Maria

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.