tisdag 27 juli 2010

Ett år!

I går upptäckte jag att jag denna dag har bloggat under namnet Lyckoslanten (första inlägget) ett år! Vad fort tiden går och 230 inlägg har det blivit! Tack alla ni som har varit vänliga och ärat mig med besök! Jag har bjudit på små glimtar av mina intressen och mitt liv under fritiden.  Framtiden vet jag inget om, men så länge jag undviker tv-soffan finns det tid för en stunds bloggande. Jag väljer helt enkelt att göra det som får mig att må bra! :o)
Dagens bilder är från uterummet med några nya detaljer från helgens besök på Gammaldags torg. Ljuskronan köpte jag av flickorna (Moster och jag, samt "jags" mamma) med nätbutiken Cadora. Vimplarna och broderade hjärtat hittade jag hos två olika försäljare som jag tyvärr inte har information om. Fårskinnet däremot är från Ebbes på Fårö och kuddarna sydde jag för en dryg vecka sedan. Jag kan tänka mig att vimplarna får flytta ut i lusthuset så småningom. Mannen undrade om jag ställer till med tivoli. ;o)
Vilket märkligt väder vi hade här i går - jätte varmt, mulet och litet regn.  I natt hade vi det värsta åskovädret jag har varit med om! Vi får väl se vad de sista julidagarna har att bjuda på!
 

19 kommentarer:

  1. det var verkligen ett häftigt åskväder vi fick uppleva i natt. sonen åkte ut med sina kompisar efter två i natt för att se det från första parkett.
    vad mysiga saker du skaffat till uterummet!
    kram

    SvaraRadera
  2. Vilken fin ljuskrona,
    Jättemysigt ser ditt uterum ut att vara
    Här skiner solen från klar himmel idag efter 3 dagar med regn
    Ha en bra vecka

    SvaraRadera
  3. Hej!!
    Jag började blogga 1:a augusit förra året, så då har vi varit i gång lika länge!! Det är ju så kul! Vad mysigt du har där på verandan!!

    Grattis till 1-åringen då;o)

    Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Så mycket vackra saker du har hittat på dina utfärder! Jag hörde ert åskoväder och låg bävande för att det skulle komma hit över oss också men som tur var så slapp vi det. Grattis till ett årsdagen av din fina blogg!
    Ha det så bra!

    SvaraRadera
  5. Hej Ann-Liv, ich gratuliere dir zu einem Jahr bloggen.
    Mach immer weiter. Ich sehe so gerne deine schönen Fotos von Landschaft, Meer und Wintergarten.

    Liebe Grüße
    Rosine

    SvaraRadera
  6. Hej hej!!!

    Grattis till ditt första år!!
    Tycker det är så roligt att blogga!

    Fint du har i ditt uterum..
    Ha det gott så länge, kram Camilla.

    SvaraRadera
  7. Roligt att ha fått hälsa på under ett helt år! Du är så flitig med dina inlägg och alltid nya pyssel på gång.
    Ser underbart ut i uterummet, as always!
    Jag låg också vaken och lyssnade senaste natt...

    SvaraRadera
  8. Grattis till ett år! Jag är väldigt glad över att ha funnit just dig och din sida som bjuder på mycket inspiration och positiva inlägg.
    Visst blir det väldigt lite tid framför TV:n och jag prioriterar bloggen mycket hellre och utbyter tankar med mina vänner.
    Vackra ting du fann på marknaden.
    Kram /Bea

    SvaraRadera
  9. Vi var säkert många som låg vakna senaste natt .Det är alltid trevligt att besöka din blogg,den är alltid lika strålande som du är som person,kram Nette

    SvaraRadera
  10. Grattis till ditt första år! Du har en så fin och inspirerande blogg så hit kommer man så gärna på besök! Ditt uterum är så snyggt och dina inköp passar så bra in där. Visst var åskvädret senaste natt nåt alldeles speciellt. Länge sen sist man upplevde nåt sådant mitt i natten ;O)

    Kram Gugi

    SvaraRadera
  11. Grattis Grattis till 1-åringen, hoppas på många, många år till!!!
    Hääärliga bilder as always! Mannen och jag flög upp halv 5 inatt av allt dunder och brak, pojkarna sussade sött som tur...

    Ha det bäst!

    SvaraRadera
  12. Grattis till ett år med bloggen! :)
    Åskväder kan minsann ställa till det. Körde genom Kaustby centrum idag och där var rena förödelsen av träd som hade fallit!
    Jättefint har du i uterummet.
    Kramar Monica

    SvaraRadera
  13. Grattis till 1-års bloggande! Alltid så trevligt att kika in till dig.
    Ljuskronan passar riktigt bra i uterummet.
    Men usch vilket oväder, blev nästan skraj. Jag har aldrig varit med om nåt sånt. Barnen blev riktigt ängsliga. Och så länge blixtandet höll på.
    Hoppas det blir en lugn natt i natt.
    Gäsp... Godnatt!!

    SvaraRadera
  14. Vad fint det är i uterummet!Ljust, mysigt och lockande!! Ljuskronan är vacker liksom också vimplarna, kuddarna och hjärtat! jag kan tänka mig att min man skulle kunna uttrycka sig liknande om jag hängde upp en vimpelrad hihi...Åskvädret som du pratar om hade vi på veckoslutet, världens åskväder alltså, det blixtrade i ett, i ett. men så slog blixten också ner på flera ställen och fororsakade stor förlust för många ;( Ha en skön fortsättning på veckan!

    SvaraRadera
  15. Grattis till 1 år i Blogglandia! Och så många inlägg dessutom! Visst får man uppleva mycket trevligt då man prioriterar bloggen framom TV:n.

    Ångrar nu att vi inte for till gammaldagstorget då jag såg allt det fina du handlat! Kuddarna du gjort är härliga också. Underbart uterum!

    Vi hörde åskvädret på avstånd, men jag förstår att det var väl häftigt för er som var mitt i händelsernas centrum...

    Kram, Nicole

    SvaraRadera
  16. Grattis till ett års bloggande!
    Du har det så fint i uterummet och en lyckad dag hade du minsann på Gammaldags torg. Fina inköp. Jag har kastat mina ögon på den där ljuskronan jag också, den skulle passa på vår kommande altan :)

    SvaraRadera
  17. Hej vännen!

    Grattis till ditt jubileum! :) Själv har jag bara bloggat i 5 månader så jag har ju en bit kvar. ;) Jag är så glad att jag hittade till din fina blogg den där dagen då jag genom ett litet klick hamnade här. Du har en sådan fin blogg med fina bilder, kloka ord och du bjuder på mycket av din vardag och ditt liv. Jag blir alltid lika glad när jag kikar in här hos dig och lika roligt är det att se dina små fina kommentarer på min egen blogg. :) Så ett stort grattis till dig och lycka till med det kommande bloggåret vännen! :)

    Sköt om dig!
    Kram Lotta

    Ps. Ert uterum är så himla fint. Vackert! :)

    SvaraRadera
  18. Gratulerar!
    Din blogg har en flitig besökare så fort datorn kommer på! ... av mej ;)
    Alltid roligt att kika in :D
    Så fint du har det i uterummet!
    Ha så sköna veckor innan jobbat kallar!

    SvaraRadera
  19. Så sött och fint du har det! Där ville man allt sitta och mysa.
    det där med betong..tycker man ska planera i förväg vad man ska göra och inte måsta hitta på nåt på direkten..
    ~Marita~

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.