onsdag 7 april 2010

Tillåtet

Det här blev en vecka när jag knappt hinner vara hemma. I går kväll hade vi öppet hus på jobbet  med basar etc. och då passade jag på att köpa hem bakverk som såldes. På bilden ovan har jag lagt fram skinkmuffins efter litet styling med nya formar och det är väl tillåtet...
Den här skylten passar perfekt i vårt kök. Jag fixar matlagning oftast om jag är hemma, men mannen är suverän att hålla diskbänken ren, vilket är tillåtet. ;o)
Jag fick tillåtelse att ta med en hög med muggar till skolan som eleverna har sått Blomman för dagen och Solrosor i. Bra, så tillåts jag köpa en och annan ny kopp, vilket jag har gjort i eftermiddag. Jag har tillbringat resten av dagen med den yngste sonen i stan där han var mitt smakråd och gjorde mig sällskap på restaurang. Kanske hinner jag komma via i morgon kväll med ett recept som han gett mig tillåtelse att publicera här.

10 kommentarer:

 1. Hej den skylten gillar jag, samma fördelning här hemma, jag lagar mat och mannen tar reda på det sen. Jag kan vara väldigt stökig i köket.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Fin skylt!!!
  Här hos oss är det sambon som fixar med maten! Skönt tycker jag, eftersom jag inte gillar att laga mat... Jag tar hand om disken efteråt och det gör jag gärna om jag slipper matlagningen!
  Bra arbetsfördelning!
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram Sari

  SvaraRadera
 3. Skylten var bra! Hos oss varierar det mycket vem som gör mat, diskar osv. Allt beror på vad vi gör. Men förr när vi hade alla barn hemma så turades vi om med matlagning och disk, även barnen hade sina dagar.
  Kram annika

  SvaraRadera
 4. Vilken fin idé med dina fina muggar!
  :)

  SvaraRadera
 5. den där skylten borde vi också ha, för här är det också jag som står för matlagningen medan maken putsar rent efter mig ;)
  låter trevligt med son som smakråd och restaurangbesök!
  allt gott! kram

  SvaraRadera
 6. Den skylten är bra men jag behöver den inte;0). För det är nog jag för det mesta som både gör maten och diskar efteråt.

  Jag missade öppet hus på skolan, grrr...
  Veckan är tydligen för kort för jag missade en dag. Tydligen skall alla veckor vara 5 arbetsdagar... Hoppas det var mycket folk ialla fall.

  SvaraRadera
 7. Vilken skön Påsk du/ni haft!
  Rolig ide att så blommor i mugg, det ska jag satsa på så jag också får köpa nya muggar...
  Skylten passar här hos oss med.

  SvaraRadera
 8. Hmm... den skylten borde jag ha som påminnelse för "någon" i hushållet :S Det borde egentligen stå men and kids.

  Skinkmuffins låter intressant. Trevligt mellanmål kan jag tänka. Ska ta och googla om jag hittar recept :)

  SvaraRadera
 9. Den skylten kunde gärna finnas i vårt kök också :)Oftast är det jag som står för matlagning och disk om inte något av de hemmavarande barnen har fått för sig att de ska överraska med maten ståendes på bordet när jag kommer hem.
  De där muggarna var jag faktiskt med och vattnade före påk eftersom det var oroliga ägare som trodde att de skulle torka bort över lovet :)

  SvaraRadera
 10. Hej.

  Jag ville bara titta in och önska dig en fortsatt bra dag.

  Kram
  Linda

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!