fredag 23 april 2010

Så blev det helg igen!

Hur snabbt försvinner inte en vecka och då har jag ändå utnyttjat och njutit av varje minut. Jag kan kanske tycka att det borde ha funnits fler timmar för att plocka tvätt och pyssel som förökat sig på platser där de inte bör... Allt det där finns kvar och väntar på sin tid! 
Hur har du det ställt med Beach 2010? Jag tog mig en smoothie med mjölk, sojaproteinpulver, psylliumfrö, jordgubbar och banan när jag kom hem idag. Hälsosamt... kanske, men knappast gör det skillnad inför badsäsongen! Det blir middag med lax i kväll. ;o)
Jag har flera tidningar som väntar på att få bli bläddrade i, som Trädgård & blommor och Magasinet. I den förstnämnda fick jag så slutligen namnet på den lilla möbel jag skrivit om på senare tid. Nu heter den blomsterstege! Vackert namn, men min rymmer porslinskoppar, stenar och tidningar också.
Du kanske kommer ihåg att min jobbarkompis fick jackpott när det slog över till tvåa och fyra nollor på min räknare. Nu har jag sytt en Tilda till henne och en till mig själv. 
Jag gav dockorna tyger som hör ihop med de "vänner" vi gemensamt jobbar med. Min ljusa dockas klänning har samma tildamönster som "vännerna" har på sina häften och hennes mörka dockas klänning har samma tyg som de syr förkläden av. Den här gången fick tildorna hjärtan i båda händerna. Min sommartilda ska få flytta ut i kära lusthuset. Solen skiner och det blev helg och den ska vi hålla kvar en stund!

16 kommentarer:

  1. Beach 2010 - ja vad ska man säga, det blir värre och värre för vart år som går att komma i form :)
    Smoothien såg riktigt god ut. Jag undrar om det inte är samma recept som jag sparade från aftonbladet för nån tid sen.
    Skönt med fredag!

    SvaraRadera
  2. Underbara Tildor
    Och smothien ser inte så dum ut heller
    Nu ska jag tända grillen, mellan skurarna
    Ha en bra helg

    SvaraRadera
  3. Smooooothie...låter lite hälsosammare än pizzan vi just avnjutit, men vi ska på långpromenaden med Bosse (vår hund) nu, så troligen gör vi av med några kalorier. ;)
    Och du hinner och orkar sy du, blir det på nätterna eller? Jättefina blev de och härliga tyger. :D
    Marianne <3

    SvaraRadera
  4. vilka underbara Tildor bara så söta.vad gott med smothien ser kanon go ut.Syr du på beställning?Önskar dej en mysig kväll kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  5. hemma hos lilla mej: Nej tyvärr, just jag syr inte på beställning. Mysig kväll!

    SvaraRadera
  6. Öhhhhhhhhhhhhhhh..........nä jag smuttar på ett glas rött jag och har en chokladbit till det, så för mig finns det inga planer för någon strand..........

    ;)

    Trevlig Helg.

    Kram
    Linda

    SvaraRadera
  7. Så vackert inlägg i rött och rosa! Njuuuter!

    önskar dig en trevlig helg, kram Camilla

    SvaraRadera
  8. Åh så mycket fint!Dina Tildor är ju bara för söta!Gillade också din blomstege. En sådan skulle kanske passa på balkongen också? Skulle köpa en sådan från Citymarket förra sommaren, men de hann ta slut före jag fick en.
    Hoppas du får en trevlig helg!

    SvaraRadera
  9. Jag blir så glad då jag kommer in hit och ser allt fint, speciellt tildorna! Sååå söta!

    Hoppas du har en bra helg!
    Kram/Nina

    SvaraRadera
  10. Mums..vad det ser gott ut. Har just lånat en smoothies o juicer bok från bibban för skall börja inleda den säsongen jag också :) Nu har tildan intagit hedersplats! Njut av helgen! Vi skall se hur det blir med vår övernattning nu..om vi fryser bort!! Kram

    SvaraRadera
  11. Ups, beachen ja...äh det skiter jag i! Jag älskar mat och frossar mer än gärna *ler*
    Måste gäga det igen...jag är såå imponerad av dina fina Tildor!
    Å solen ja, den var framme en stund på fm sen vandrade den vidare...mot dig då kanske, hihi...

    Hoppas du har en fin helg!
    Kramisen!

    SvaraRadera
  12. Hej!!
    Så fina Tildor!!!
    Nu njuuuter vi av Helgen;o)

    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  13. Mmm... ser riktigt gott ut. Jag tror det blir att vara tjockt påklädd på beachen.....
    Lyckliga J som fick den fina Tildan. Hon var på rätt ställe vid rätt tidpunkt.
    Ha en skön helg!!!

    SvaraRadera
  14. Mums..det ser verkligt gott ut med smoothie och mycket bättre än de onödiga sötsakerna som gör baddräktssäsongen ännu mer obekväm, men tyvärr, blir det svårare för varje år som går :)
    Du är så duktig på att sy Tilda dockor med söta klänningar.
    trevlig söndag! /Bea

    SvaraRadera
  15. Du syr så fina Tilda-dockor, så ljuvliga i sina sommarklänningar. Jättefint med hjärtana dom håller i händerna. Beach 2010, ojoj sisådär en 5 kg skulle jag vilja ha bort, det är väl bara och bita ihop och börja med det.
    Ha en härlig söndag
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  16. Hej jag har ju satsat på Beach 2010 i ett halvår nu, hi hi. Nä inte riktigt mitt mål, men jag är redo för beachen med mina förlorade 8 kilo.
    Provade sommarkläder igår, får lägga undan en del somär för stort. Kanske bäst att spara man vet aldrig de kanske passar snart, fast jag inte tänkt det.
    jag börjar varje med en smoothie och ett ägg. Sen blir det frukt och nötter på förmiddagen, middag med grönsaker, rotfrukter och fisk/kyckling/bönor. Frukt och en liten sallad på em och sen middag på kvällen igen lite grönt te och en frukt eller ett nyttigt kex innan jag lägger mig. DEt funkar bra.
    Kram Kristina

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.